Nispet’te eğlendiler

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz işadamı Atilla Aksoy’un oğlu Osman Aksoy, önceki gece sevgilisi Hande Tüysüzoğlu ile Nispet’teydi.

Haberin Devamı

Arto’nun sahneye çıktığı gece kulübünde, sevgililere Osman Bey’in kız kardeşi ve arkadaşları da eşlik etti.

Taşkent stili
Geçtiğimiz akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’nde Sezai Taşkent’e rastladım. Tarzını yansıtan takım elbisesi ve deri eldivenleriyle dikkat çeken Sezai Bey, Kanyon’da oturan eski eşi Mine Kalpak-çıoğlu’nu ziyaret ettiğini ve oğlu Kaan’ı gördüğünü söyledi.

Lezzet gecesi

Kış mönüsü için ünlü ıtalyan şef Rosanna Marziale ile çalışan ıtalyan pizza grubu Fratelli La Bufala, geçtiğimiz gece Levent’teki şubesinde özel bir davet düzenleyip, yeni tatlarını tanıttı. Gece, tanınmış gurmeler ile sosyal hayatın önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
Davete katılanlar arasında ünlü gurme Teoman Hünal ve eşi Lale Hanım, Galip-Gülden Bilgin, Zeynep ve Sibel Savacı, Funda-Anacleto Salciccia, Antonietta Bozza ve Giovanni Juorio da vardı. Dice Kayek markasının yaratıcısı modacı Ayşe Ege de davete Haluk Tansel ile katıldı.

Yıldo ile her sabah

Haberin Devamı

Yıldo, Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ile televizyon programı yapıyor. Ünlü şovmen, hafta içi her sabah Cine5’te yayınlanan “Neşeli Günler” adlı programda telefonla bağlanan izleyicilerle sohbet ediyor, güncel olayları inceliyor, yorum yapıyor ve ekran başındakileri kahkahaya boğuyor. Sabah keyfiniz için izleyin derim...

Caz severlere

Louie Austen, müzik piyasasında ismini “Frank Sinatra’yı Kraf-twerk’le harmanlayan kişi” olarak duyurmuş bir müzisyen. Austen’in “Glamour Girl” isimli şarkısı ülkemizde reklam müziği olarak da kullanılıyor. Avusturyalı sanatçı, 28 Ocak gecesi ıstanbullu caz tutkunlarıyla buluşacak. Austen, Bronx Pi Sahne’de konser verecek.

Özel yüzme havuzu

Mine-Serdar Saruhan çiftinin sahibi olduğu, ıstanbul’a yarım saat mesafedeki Village Park’ta bir yeniliğe imza atıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da konakladığı otelde, “Endless Pools” hizmete sunuldu. Avrupa ve Amerika’da da kullanılan bu sistem, havuzda oluşan akıntıya karşı yüzme keyfi yaşatıyor.

Yazarın Tüm Yazıları