Nişantaşı Prada açıldı

Dünyanın en lüks markalarından Prada’nın Türkiye’deki ilk mağazası, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde önceki gün açıldı.

Prada ıdari ışlerden Sorumlu Genel Müdürü Sebastian Suhl, mağazanın tasarımını yapan ünlü mimar Roberto Baciocchi ve İtalya’dan gelen Prada yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine yaklaşık 600 kişi katıldı. Sebastian Suhl, yaptığı konuşmada Türkiye’deki ikinci mağazalarının 2010 yılının ilk yarısında ıstinye Park’ta açılacağını söyledi. Gecenin ilgi odağı ise sadece Nişantaşı Prada için 20 adet üretilen 3 bin TL değerindeki özel çantaydı.

Ünlüler akın etti

Prada’nın kokteyli, ıstanbul cemiyet hayatının ünlüleriyle sanat ve moda dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Aslı Üstünkaya, Begüm şen, Cem Cantaş, Güliz Onursal, Çiğdem Kayalı, Burçak-Selim Sayılgan, Meltem Cumbul, Enci Teker-Alinur Velidedeoğlu, Ceyla Gölcüklü, Mine Kalpakçıoğlu, Feryal Gülman, Melisa Eliyeşil ve Ralf Tezman da kokteyle katılanlar arasındaydı. Davetin müziklerini ise Paris, New York, Hong Kong gibi metropollerde performans sergileyen ve Misty Rabbit ismiyle ünlenen DJ Mimi Xu çaldı. Serdar BENLİ

Yalnız geziyor

Aşk hayatıyla gündeme gelen Beşiktaşlı futbolcu Matteo Ferrari, önceki gün tek başına ıstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine ıtalya’dan getirttiği özel yapım Maserati otomobiliyle gelen futbolcu, önce bir kafede yemek yedi, daha sonra alışveriş yapmak için mağazaları dolaştı. Ardından da ıstinye Park’tan ayrıldı. Büşra BOZOK

Buğra Uğur için sahnede

Besteci ve aranjör kimliği ile tanınan Buğra Uğur, “Buğra Uğur’la 30 Yıl-Gece Düşleri” adlı bir albüm çıkardı. Uğur’a bu albümde, 30 yıllık müzik yolculuğunda birlikte çalıştığı sanatçı arkadaşları da destek verdi. Zuhal Olcay, Asya, Yusuf Bütünley, Nilüfer, Vokaliz ve Nino Varon’un seslendirdiği, Buğra Uğur imzalı eserlerin yer aldığı albümün tanıtımı, önceki gece Beyoğlu’ndaki Ghetto’da yapıldı. Gece, Nilüfer’in seslendirdiği şarkılarla renklendi.

TOÇEV korosu

Tuvana Okuma ıstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), 15’inci yılını önceki gece Four Seasons Otel’de düzenlenen davetle kutladı. Vakıf başkanı Ebru Uygun’un ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, TOÇEV’in gönüllü destekçileri Erol Evgin, Funda Arar, Burcu Güneş, Selami şahin ve Murat Evgin sahneye çıktı. Davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Gecenin finalinde Murat Evgin, TOÇEV için bestelediği “Günebakan” adlı şarkıyı, sahneye davet ettiği vakıf üyeleriyle birlikte seslendirdi. Serdar BENLİ

Yeni yayın dönemi 360’ta tanıtıldı

D-Smart bünyesinde bulunan Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World ve Discovery Travel&Living gibi Discovery Networks kanallarının 2010 yılı yeni yayın dönemi, önceki gece Beyoğlu 360’ta tanıtıldı. Davette Doğan TV Holding üst yönetiminden Murat Saygı, Mustafa Gözalan ve Discovery Networks Gelişen Pazarlar Kanalları Başkanı Paul Welling de katıldı.

Beren alışverişte

Başrol oynadığı “Gecenin Kanatları” filminin galasına katılmayınca hakkında çeşitli dedikodular ortaya atılan Beren Saat, önceki gün alışverişteydi. Saat, Kanyon’daki mağazaları gezdi.
Yazarın Tüm Yazıları