GeriSeyahat Nişantaşı’nda ev gibi kafe
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nişantaşı’nda ev gibi kafe

Nişantaşı’nda ev gibi kafe

Bebek'teki Koru Kahvesi'nin Nişantaşı şubesi, sunduğu ev ortamı ve ödünç verdiği kitaplarla dikkati çekiyor.

İki ay önce Nişantaşı'nda açılan Koru Kahvesi, Bebek Koru Kahvesi'nin şubesi. İki eczacı arkadaş Ayşe Tuzlacı ve Oya Eflatun, Nişantaşı'na yeni bir tarz getirmeyi hedefliyor.

Kahvenin ortaklarından Ayşe Tuzlacı müşterileriyle yakından ilgileniyor. Nişantaşı Koru Kahvesi'ne öğlenleri daha çok üst düzey yöneticiler ve çalışan genç iş adamı ve kadınları, akşamüstleri ise alışveriş yapan kadınlar geliyor.

İki katlı ve ön tarafında bahçesi olan kahvenin alt katı kafe, üst katı ise şömineli bir ev havasında. Şöminenin önünde bir oturma takımı var. Bu köşe birçok televizyon programına ev sahipliği yapıyor. En son Beyaz Show'un çekimleri yapılmış, yakında ise İclal Aydın'ın programı bu köşede hazırlanacakmış.

Kafenin kütüphanesinde ise çeşitli romanlar var ve müşteriler bunları ödünç alabiliyor. Diğer kafelerde pek rastlayamayacığınız bir şey ise kafenin tuvaletleri. Nişantaşı Koru Kahvesi'nin bay ve bayan tuvaletlerinde herşey var; deodoran, makyaj temizleyicisi, pamuk, aseton, kolonya, krem.

Fiyatlar 3-5 milyon

Eylül ayından itibaren yazar ve sanatçıların konuk olduğu söyleşilerin yapılacağı Nişantaşı Koru Kahvesi, özel toplantılar ve yemekler için de kapatılabiliyor.

Mönüde Türk ve kontinental kahvaltı seçenekleri, makarna, salata, et ve tavuk yemekleri ve tatlı çeşitleri bulunuyor. Gelenlerin en çok tercih ettikleri parmesanlı enginar kalbi, kuşkonmaz soslu tavuk, deniz ürünleri salatası ve tatlı olarak da krem brüle. Fiyatlar 3-5 milyon TL. arasında değişiyor. Kredi kartı ve ticket geçiyor.

Nişantaşı Koru Kahvesi sabah 10.00-gece 23.00 arası açık.

Adres:Valikonağı Cad. Zafer Sok. 48/9 Nişantaşı Tel:(212) 296 83 15

False