Nişantaşı’nda elbise denedi

Güncelleme Tarihi:

Nişantaşı’nda elbise denedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2006 11:10

ABD’nin en çekici model, şarkıcı ve oyuncularından biri olarak anılan Carmen Electra, bu akşam Reina’da düzenlenecek olan Formula 1 partisine katılmak üzere dün öğle saatlerinde İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

1996 yılında Playboy Dergisi’nde fotoğraflarının yayınlanmasından sonra yıldızı parlayan Electra, İstanbul ziyaretinin ilk saatlerinde, Arzu Kaprol’ün kendisi için tasarladığı kıyafetleri görmek üzere ünlü modacının Nişantaşı’ndaki atölyesine gitti.

2006 Formula 1 Petrol Ofisi Grand Prix’i öncesi Petrol Ofisi için tasarladığı kıyafetleri bu partide düzenleyeceği bir defileyle tanıtacak olan Kaprol, defilenin sonunda podyuma çıkaracağı Carmen Electra için iki ayrı kıyafet hazırladı. Bu kıyafetler arasından bir seçim yapmak ve prova ettirmek için atölyeye giden yıldız, sempatik tavırlarıyla basın mensuplarını kendisine hayran bıraktı.

Playboy dergisine verdiği pozlardan kısa süre sonra dönemin popüler dizisi "Sahil Güvenlik"te rol almaya başlayan Carmen Electra, daha sonra birçok film ve dizi ile izleyici karşısına çıktı. Electra, şu sıralar "Scary Movie 4" filminin çekimlerine devam ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!