Nişan provası

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın küçük oğlu Hasan Yılmaz, askerden döndükten sonra babası gibi Rizeli olan mimar İbrahim Öztürk’ün iç mimar kızı Ceren Öztürk’le flört etmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta nişanlanacak olan sevgililer, nişan töreninin yapılacağı Bodrum’daki Casa Dell’Arte Otel’de görüntülendi. Aralık ayında Çırağan Sarayı’nda evlenecek olan sevgililer, nişan yapacakları mekânda son hazırlıklarla ilgilendi.

Yaza sağlıklı merhaba

Uluslararası deneyimini Türkiye’ye taşıyarak lüks ve sağlık tanımını bir araya getiren Jatomi  Luxury Fitness & SPA, Maçka Residence’da yaza merhaba daveti verdi. Davette yaza sağlıklı girmek isteyenler için Jatomi Luxury Fitness & SPA’daki kişiye özel spor eğitimleri de tanıtılırken, konularında uzman  eğitmenler ve beslenme uzmanları bilgiler verdi.

Bir taşla iki kuş

İşadamı Özgün Tüzüner’le Didem Dağcı, Bodrum-Torba’daki Casa Dell’arte Hotel’in plajında evlendi. Düğüne Ela-Nur Taşkent, Melis Postoğlu-Burak Hatipoğlu gibi ünlü isimler de katıldı. Konuklar, düğünün ardından güneş ve denizin tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Hepimiz çapulcuyuz

Elif Boyner, önceki gün yönetmen sevgilisi Cem Doruk’la Gezi Parkı’nda Sine-Sen çadırının önünde görüntülendi.
Parktaki eylemcilere destek olmak için alana geldiğini belirten Boyner, “Beni ikizim Ayşe’yle karıştırıyorsunuz. Ben Elif’im” derken, “Hepimiz eşkıyayız, hepimiz çapulcuyuz” yazılı pankart dikkat çekti.

Uzaydan önce Bodrum

Dünyada gezmedik yer bırakmayan Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, tatil sezonunu açtı. Son olarak “uzay seyahati” programına kayıt yaptıran ve ilk Türk kadın uzay turisti olmayı amaçlayan Aysal, önceki gün Bodrum-Gündoğan’daki yazlığında görüntülendi. Kızı Ala Şirin, damadı Cem Şirin ve torunlarıyla tatil yapan Aysal, konuklarına barbekü ziyafeti çekti.


Tekneler Boğaz’da yarıştı

Powerboat Tour, geçen hafta sonu Club Ada Sedef sponsorluğunda İstanbul Boğazı ve Adalar’da yapıldı.
Sedef Adası’n-daki Club Ada Sedef’te start alan, altı teknenin yarıştığı Powerboat Tour, Moda Deniz Kulübü ve Big Chef’s Tarabya etaplarıyla devam etti.
İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin hem yarışıp hem seyirci olduğu yarışlarda Kerem-Gözde Tuncer, Tarık Öktem, Kerim Zorlu ve Saruhan Tan’dan oluşan takım en yüksek puanı topladı.
Kerem-Gözde Tuncer çifti en iyi giyinen takım, Aydın Samanlı ve Burak Gören de en şık görünümlü tekne ödüllerini kazandı.

Yazarın Tüm Yazıları