Nişan kutlaması

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun, Avusturya’nın başarılı bilim-adamı ve sanatçılara verdiği en yüksek devlet nişanı ‘Goldenes Ehrenkreuz’u almaya hak kazandığını daha önce yazmıştım.

Haberin Devamı

Müşterileri arasında Avusturya Başbakanı’nın eşi Martina Faymann ve Prenses Francesca von Habsburg’un yanı sıra Naomi Campbell, Elizabeth Jagger, Catherine Zeta-Jones, Jermaine Jackson gibi ünlü isimlerin bulunduğu Kutoğlu’na, önümüzdeki sonbaharda Viyana’daki Kültür Bakanlığı’nın tarihi binasında düzenlenecek törenle Avusturya Kültür ve Eğitim Bakanı Claudia Schmied tarafından devlet nişanı takılacak.
Törene Türkiye’den Nevbahar Koç, Ahu Tuğbay, Feryal-Kemal Gülman, Aslıgül-Adnan Cebi ve Heves Ekinci gibi modacının yakın dostları da katılacak. Kutoğlu, törende defile de düzenleyecek.

Trump’ta mola

Trump Towers Mall, Shopping Fest. süresince 175 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Duran Duran konseri bileti hediye etmişti. Ünlü İngiliz grup da Küçükçiftlik Park’taki konser öncesi çıktıkları İstanbul turunda Trump Towers’ı ziyaret etti. Selim Sefada ve Niso Niyego ’nun ağırladığı ekip, Fratelli La Bufala’da akşam yemeği yedi.

Haberin Devamı

Spor aşkı

Ece Vahapoğlu ile Işıklar Holding’in patronu Uğur Işık’ın aşk yaşadığını daha önce yazmıştım. Sevgililer, geçen hafta Uğur Işık’ın organize ettiği Van’daki Offshore yarışlarına katıldı. Vahapoğlu, yarışlarda damalı bayrağı salladı. Ünlü sunucunun Gabon’daki Class 1 Dünya Off-shore Şampiyonası’nda yarışacak tek Türk pilot olan sevgilisini desteklemek için yakında Afrika’ya da gideceğini belirteyim.

Yıldızlı geceler

Barış Tansever’in sahibi olduğu Ulus’taki Sunset, geçtiğimiz ay Yıldızlı Geceler adıyla Türkiye’nin ünlü DJ’lerini ağırlamaya başlamıştı. Mekanda bu akşam DJ Suat Ateşdağlı performans sergileyecek.

Ağanın eli tutulmaz

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’daydı. Bu yıl her hafta sonu tatil yapacağını söyleyen Ağaoğlu, Cennet Koyu’nda inşaatı süren Mandarin Resort’un tanıtım partisine katıldı. Partide İsrailli model Bar Refaeli ile tanışan işadamı, helikopteriyle İstanbul’a dönerken teknesini de ünlü modele tahsis etti.

 

Yazarın Tüm Yazıları