Nisan ayında neler olacak

Son derece hareketli bir ay olacağını işaret eden gökyüzünün konumu yeni başlangıçlar yapmak için uygun koşulların olabileceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Ayın ilk haftası Pluto’nu tetikleyen Mars, önemli değişikliklerin olabileceğini ve özellikle radikal değişikliklerin büyük bir enerjiyle gerçekleşebileceğini işaret ediyor. 6 Nisan akşamı Mars burç değiştiriyor ve Kova burcundan çıkıp Balık burcuna giriyor. Böylece Balıklar’ın beklentileri yükselirken bazı karışıklıklar da ortaya çıkabilir. Özellikle hastaneler, vakıflar ve gizlilik gerektiren konulara yönelik ilginç gelişmeler ortaya çıkabilir.

Ay sonuna doğru Mars, Uranüs’ü tetikleyecek. Skandalların ortaya çıkabileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda yaratıcılık gerektiren alanlarda yapılan çalışmaların son derece şaşırtıcı ve dikkat çekici boyutlarda olabileceğini gösteriyor. Özellikle ayın son haftası hem cerrahi alanında, hem de sanatsal faaliyetler açısından ani gelişmelerin ve beklenmedik değişikliklerin ortaya çıkması mümkün. Ancak Venüs’ün sert etkisi de bu dönemde ilişkilerde ortaya çıkabilecek önemli karışıklıkların olabileceğini işaret ediyor. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik derinden etkileyici olayların ortaya çıkması isteklerin tamamen değişmesine neden olabileceği gibi beklenmedik değişikliklerin yapılması için de zorlayacak.

Haberin Devamı

Merkür 10 Nisan’da burç değiştiriyor ve Koç burcu’na giriyor. Yeni projelere başlamak için son derece hareketli bir dönemin başladığını işaret ediyor. Girişimler konusunda ortaya çıkan bazı aksaklıkların büyük bir hızla giderilmesinin mümkün olabileceğini gösteren bu konum aynı zamanda yeni çareler üretileceğini, planlarda hızlı değişiklikler yapılabileceğini ve büyük bir istekle ekip çalışmaları yapılabileceğini işaret ediyor. Üstelik Venüs de 12 Nisan’da İkizler burcuna girdiği için duyguların hızlı değişmesi, düşünceleri destekleyecek.

10 Nisan’dan itibaren çok çeşitli organizasyonlar yapılabileceği gibi aynı zamanda güzellik sektöründe de yenilikler ve çok çeşitli çalışmalar başlayabilir. 20 Nisan akşamı Güneş burç değiştiriyor ve Koç burcundan çıkıp Boğa burcuna giriyor. Böylece Boğalar’ın dönemi başlamış oluyor. Bugünden itibaren finans ve parasal çalışmalara yönelik konular önem kazanmaya başlayacak. Zaten ayın son haftası Mars-Uranüs kavuşumunu tetikleyen Venüs, parasal konulara yönelik bazı karışıklıkların ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Ani değişikliklerin olması, duyguların hızla değişmesine ve beklentilerin tamamen farklı bir yön kazanmasına neden olacak.

Yeni başlangıç

Haberin Devamı

Uyum, ahenk ve güzelliği sembolize eden Terazi burcunda ilerleyen Ay, günün ilerleyen saatlerinde Dolunay konumuna geliyor. Sabahın erken saatlerinde güçlü arzuların uyanacağını ve yeni başlangıçlar için güzel duyguların açığa çıkacağını gösteriyor. Ancak heyecan ve yoğun duyguları zaptetmek kolay olmayabilir. Merkür ile Venüs arasındaki uyumlu açı iletişim ve ekip çalışmalarının kolay olacağını, isteklerin güzel ifade edileceğini işaret ediyor. Parasal konulara yönelik bazı baskılar olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları