Niran Ünsal ve İbrahim Gugu çiftinin oğlu Bera'dan güzel haber

Güncelleme Tarihi:

Niran Ünsal ve İbrahim Gugu çiftinin oğlu Beradan güzel haber
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 14:15

Niran Ünsal ve İbrahim Gugu çiftinin 2 yaşında ki oğulları Bera Gugu geçen hafta sonu geçirdiği ağır kriz sonrasında yoğun bakıma alınmıştı.48 saat müşahede altında tutulan ve bu süre bütün tetkikleri tamamlanan Bera’dan iyi haber geldi.

Haberin Devamı

Hastanede yattığı süre içinde sanat dünyası ve Niran Ünsal hayranları adeta seferber oldular. Sanatçı arkadaşları Niran Ünsal’ı tek tek arayan hem geçmiş olsun mesajlarını ilettiler hem de Bera için ne yapabileceklerini sordular.

Bera Gugu’nun ilk müşahedesini yapan Çocuk Nöroloji Doç Dr. Bülent Kara raporunda “Epilepsi tanısını destekleyen EEG bulgusunun olmadığı bu nedenle Bera’nın yaşı da gözönüne alınarak ilaç tedavisi ön görülmemiştir. Süreç içinde Bebek gözetim altında tutulacak alerjik ilaçlardan korunacak ve yeniden bir nöbet halinde nöbet anı video ile kayıt altına alınacak” açıklamasında bulundu.

Niran Ünsal ve İbrahim Gugu çiftinin oğlu Beradan güzel haber


Haberin Devamı


Oğullarını hastaneden alarak evlerine geçen Niran Ünsal ve İbrahim Gugu “4 gündür hayatla ilişkimizi kesildi, anlık bir durum evladımızı bir anda kayıp gitti elimizden, o anı hayatımızı boyunca unutmamız mümkün değil. Bera yoğun bakımdayken iş ve siyaset dünyasından, sanatçı dostlarımız ayrı ayrı arayarak yanımızda oldular. Bera için bütün imkânları seferber etmek için istişarede bulundular. Şükürle rolsün bugün evimizdeyiz ve Bera gerçekten çok iyi. Allah evladımızı bize bağışladı” dediler.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!