Niran Ünsal: Sahneye perukla çıkacağım

Güncelleme Tarihi:

Niran Ünsal: Sahneye perukla çıkacağım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:32

Tesettüre girdiğini duyuran Niran Ünsal'ın 'meyhanede sahneye çıkacak olması' sosyal medyayı salladı.

Haberin Devamı

Şarkıcı Niran Ünsal, geçtiğimiz yıllarda Aysha dergisine poz vermiş ve 'tesettüre girdiğini' duyurmuştu.

MEYHANEDE SAHNE ALACAK

TÜRGEV'in yurt açılışında yaptığı "Açılmak şeytana hizmet etmektir" açıklamasıyla da şimşekleri üzerine çeken Ünsal, bu kez konser haberiyle gündeme geldi.

Niran Ünsal, 30 Ekim'de İzmir'deki bir meyhanede sahne alacak.

Etkinliğin afişi, mekanın facebook'taki sayfasında paylaşıldı. Ünsal'ın fotoğrafının da yer aldığı afiş, sosyal medyayı salladı. 

Niran Ünsal: Sahneye perukla çıkacağım

NİRAN ÜNSAL ÇIPLAKLIĞA SAVAŞ AÇMIŞTI

SAHNEYE PERUKLA ÇIKACAĞIM

Niran Ünsal ise bu konuyla ilgili hurriyet.com.tr'ye şunları söyledi:

"Ben 20 senedir bu sektörden para kazanıyorum.Sahnede olmayı çok seviyorum. Benim rızkımı Ak Parti vermiyor. Günlük hayatımda tesettürlüyüm ama sahneye peruk ile çıkıyorum. Hande Yener sahneye donla çıkarken sorun olmuyor da ben tesettürle çıkınca mı sorun oluyor. İçkiyi ben içmiyorum. Herkes kendisinden sorumludur. Biz içene nasıl saygı duyuyorsak, içen de bize saygı duysun."

Haberin Devamı
ÇOCUKLARIMI 'İMAM HATİP'E YOLLAYACAĞIM

PERUK TAKACAK AMA...

Niran Ünsal’ın sahne alacağı İzmir’deki Nevizade Meyhane’nin Halkla İlişkiler Müdürü Gülderen Kahraman haberin sosyal medyada yer almasının ardından çok sayıda telefon aldıklarını söyledi. Gülderen, Niran Ünsal’ın nasıl sahneye çıkacağı hakkında bilgi verdi:

“Çok sayıda telefon geliyor. Rezervasyon için de var tepki için de arayan var. Çoğu insan açık mı kapalı mı çıkacağını soruyor. ‘Yeni açılan mekansınız iyi sansasyon yaptınız’ diyen de var. Ancak hiçbir alakası yok. Eşi bir arkadaşımızın arkadaşı. Oturup konuşurken bu fikir ortaya çıktı. Sonuçta kendisi sesiyle gündeme gelen ünlü olan biri. Biz açık kapalı olduğunu hiç düşünmedik bile. Ama sahneye türbanla çıkmayacağını biliyoruz. Peruk takacak ama kıyafeti nasıl olur tabi onu ben bilemem. “

Niran Ünsal: Sahneye perukla çıkacağım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!