Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Bazı konularda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Olayların perde arkasını araştırma eğiliminde olabilirsiniz ama bu esnada karşınıza çıkan fırsatları kaçırmamakta fayda var.

Boğa
Yeteneklerinizi daha verimli kullanmanıza yardımcı olabilecek çalışmalar içine girebilirsiniz. Bu esnada geliştireceğiniz yöntemler tam anlamıyla anlaşılabilir olmasa da zaman içinde faydaları kendini gösterebilir.

İkizler
Lehinize gelişmeler yaşanabilir. Olaylar, sizin yararınıza sonuçlanabilir. Ancak durumun herkes tarafından bilinmesini sağlamadan önce, doğruluk araştırması yapmakta ve olayları teyit etmekte fayda var.

Yengeç
Günün gelişmeleri kaygan bir zeminde kendini gösterebilir veya istikrarsız bir görünüm verebilir. Sizin de kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir. Esnek olmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Aslan
Değiştirilmesi zor inanç, düşünce veya alışkanlıklarınızdan kurtulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bugün, bu tür alışkanlıklardan kurtulmak için uygun bir gün. Yenilenmek size iyi gelecek.

Başak
Diğerlerinin kuralları nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Bu kısıtlamalardan kurtulmanın yolunu bulmanız, herkes kontrolsüz hareket ederken, sizin daha verimli ve bilinçli çalışmanıza yardım edebilir.

Terazi
Farklı önerileri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Önerilerin ufak tefek pürüzlere rağmen sizin için olumlu yönleri daha fazla olabilir.

Akrep
Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak zor olabilir. Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Yay
Yaratıcılığınızın size maddi getirileri olabilir. Ancak bunun farkında olmamanız nedeniyle olası fırsatları kaçırma riskiniz var. Lütfen bu tür konuları ihmal etmeyin.

Oğlak
Önemli gelişmelere dair olasılıklar üzerinde ön çalışmalar yapmış olmanız, günün gelişmelerini daha olumlu yaşamanıza yardım edebilir. Eğer bir ön çalışma yapmadıysanız bir an önce yapmanızda fayda var.

Kova
Duygularınızı çevrenizdeki kişilerle paylaşmanız, bir süredir arzu ettiğiniz ve araştırdığınız desteği bulmanıza yardım edebilir.

Haberin Devamı

Balık
Bazı olaylar belli bir noktaya kadar çoktan geldi zaten. Israrcı olarak veya baskı kurarak hızlandırma şansınız yok. Bırakın her şey akışında gelişsin. İstediğiniz durum her türlü oluşacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları