Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Sizi zorlayacağını ve köşeye sıkıştırılmış hissi vereceğini düşündüğünüz işleri onaylamak, anlaşmaları imzalamak veya sözler vermek zorunda değilsiniz. Bunun yerine bu tür şeylere kolaylıkla “hayır” diyebilmenin yollarına odaklanabilirsiniz.

Boğa
Sizi takip etmek isteyen veya istemeyen, fikirlerinizi onaylayan ya da onaylamayan kişileri net şekilde ayırt edebilmek için planlarınızı herkese duyurmak isteyebileceğiniz bir gün.

İkizler
Girişimlerinizin önündeki engeller yıpratıcı olabilir. Ancak bazı iş, plan veya girişimleriniz de sürpriz kişi ya da kaynaklar tarafından desteklenebilir.

Yengeç
Her şeyin daha iyiye gitme olasılığı yüksek. Ancak belli düzenlemeler yapmadan ya da girişimlerde bulunmadan önce kaynaklarınızı doğru kullandığınızdan emin olmalısınız. Sizi yönlendiren kişiler varsa, onların hesaplarının doğruluğunu gözlemlemenizde fayda var.

Haberin Devamı

Aslan
Bugün kuralları kendiniz koyabilir, çevrenizdeki kişilerin istek ve ihtiyaçlarınıza uygun davranmasını sağlayabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz önceliklerinizi belirlemeli, düzenlemeleri buna göre şekillendirmelisiniz.

Başak
Bazı fikir veya planlarınızı yürürlüğe koymak isteyebileceğiniz bir gün. Ancak planlarınızı uygulamaya başlamadan önce bir deneme süreci yaşamanızda fayda var.

Terazi
Bugünlerde belli konularda çok sayıda seçeneğe sahipsiniz. Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var. Bu tür şanslar çabuk harcanmamalı zira!

Akrep
Değişim dönüşüm döneminde olmanız, kendinizde, ilişkilerinizde ve işlerinizde önemli değişiklikler yaratıyor. Yeni durumunuzu ifade etmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Önemli bir dönüm noktasındasınız, iyi değerlendirmelisiniz.

Yay
Bugünlerde iletişim halinde olduğunuz kişilerin size pek çok alanda faydası dokunabilir. Bu durum şu an çok açık olarak meydanda olmasa da, zamanı geldiğinde açıkça yardımlarını görebilirsiniz.

Oğlak
Bazı konularda tercihleriniz net ve özgün olabilir. Bu durumu çevrenizdeki kişilerin de anlamasını sağlayabilirsiniz. Diğerlerine bu vaziyeti anlatmanın kolaylaşabilmesi için ilk olarak sizin eksik tarafları tamamlamanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Kova
Hep aynı düzenden, ilişkilerden, rutin işlerden kurtulmak isteseniz de, alışılmışın rahatı hiçbir şeyde yok değil mi? Bugünlerde değişiklik yapılması gereken konuları rahatlık uğruna geciktirmemekte ve önerilen değişikliklere açık olmakta fayda var.

Balık
Yeniliklere açık olmanızda fayda var. Endişe veren, hatta zaman zaman tehlikeli görünen bağlantı, ilişki, düzenleme, anlaşma veya işlerden kurtulmanın zamanı gelmiş olabilir. Yerine koyabileceğiniz yeni şeyler ise oldukça parlak ve ruhunuzu rahatlatabilecek türden.

Yazarın Tüm Yazıları