Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ
Sıkıntı yaratan, sizi üzen durumlar söz konusu olabilir veya bu tür mevcut durumları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Diğerlerinin hareketleri sizi endişelendirmemeli, önemli olan neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenmek. Gerçekler farklı olabilir.

BOĞA
Kararsız kalmanın zamanı değil, belirsizlikler kafanızı karıştırmamalı. Pek çok alanda ilerleme kaydedebileceğiniz günlerdesiniz. Harekete geçmeli ve kafanızdakileri gerçekleştirmelisiniz. Aşk hayatınız açısından olumlu günler.

İKİZLER
Küçük hesaplar veya küçük oyunlar, olumlu durumları olumsuza çevirebilir. Duygusal oyunlar, duygu sömürüleri veya blöfler pek çok konuyu olumsuz etkileyecektir. Karşınızdaki kişilere dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ
Yaratıcılığınızı kullanmanız, özgün fikirleri beraberinde getirerek sizi istediğiniz konularda daha rahat yol almaya sevk edebilir. Fikir ve düşüncelerinizi sevdiğiniz kişilerle paylaşabilir, farklı yerlere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN
Görev ve sorumluluklarınızı hafifletebileceğiniz veya ertelemenize yardımcı olabileceğini düşündüğünüz yollar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Ancak kaderden kaçış yok! İş hayatınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda planlara ihtiyaç var.

BAŞAK
Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, arkadaşlarınızla hafta sonu planları yapabilirsiniz. Belli teklifler alabileceğiniz veya bazı sözler verebileceğiniz bir gün.

TERAZİ
İkili ilişkilerinizde kısmi sorunlar yaşanabilecek bir gün. Her zamanki nezaketinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Sizin için özel olduğunu düşündüğünüz ilişkilerinizde problemleri büyütmeye değil, çözmeye odaklanmanızda fayda var.

AKREP
Çözülmesi gereken sorunlar kendini gösterebilir. Problemlerden kurtulabilmek için açık yüreklilikle konuşmanız ve ön plana çıkmanız dikkatleri üstünüze çekmenizi sağlayacaktır. Sakinliğinizi korumanız durumunda istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay olabilir.

YAY
Maddi konular, ek gelir elde etme yolları, kârlı alışverişler, harcamaları azaltmanın yolları, borçlar-alacaklar vb konularda dikkatli planlar yapmanız gereken günlerdesiniz. Gereken mesaiyi harcamanız durumunda sizin için en faydalı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK
Duyduklarınıza veya yüzeysel bilgilere göre hareket etmeniz durumunda çevrenizdeki bazı kişilerin üzerine çok fazla gidebilirsiniz. İkili ilişkiler açısından zorlayıcı olabilecek bugünlerde sakinliği korumak ve mantıklı tepkiler vermek çok büyük önem taşıyor. Aksi takdirde haklı olsanız dahi haksız duruma düşebilirsiniz.

KOVA
Bazı gerçeklerle yüzleşilmesi gerekebilir ya da ortaya çıkan sırlar sıkıntı yaratabilir. Maddi, duygusal, hukuki, eğitimsel veya sağlıkla ilgili konularda bazı değişiklikler meydana gelebilir ya da değişiklik yapılması gerekebilir.

BALIK
Grup aktiviteleri veya arkadaşlarınızla yapacağınız planlar yeni kişilerle tanışmanıza zemin hazırlayabilir. Sizinle aynı yönlü düşünen veya farklı ilgi alanlarına sahip kişiler günü ilginç hale getirebilir. İstikrarsız giden bir ilişkiyi tamir şansı yakalayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları