Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ
Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz. Olumsuz koşullar sizi daha olumlu kişi ve ortamlara yöneltebilir. Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

BOĞA

Olumsuz olmak işleri zorlaştırmaktan başka işe yaramayacaktır. Fikir ve önerilerinizi paylaşırken ısrarcı olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

İKİZLER
Bazı konuların umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Önemli bir ilişkiniz sayesinde sizin için nelerin daha önemli olduğunu anlayabilirsiniz. Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir. Sözlerinizi tutmanız ve bütçenizi aşmamanız gerekiyor.

YENGEÇ
Bazı konularda yanılma ihtimaliniz söz konusu. Konuların üzerinden geçilmesi ve yeniden değerlendirilmesi gerekiyor olabilir. Yararlı bağlantılar yapabilir, neler sunabileceğinizi göstererek olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Size katkısı olabilecek kişilere odaklanmalı ve amaçlarınızı unutmamalısınız.

ASLAN
Rekabet ortamları söz konusu olabilir. Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir. Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

BAŞAK
Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz. Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz. Önerileriniz, fikirleriniz ve tavsiyeleriniz olumlu karşılanabilir veya işe yarayabilir.

TERAZİ
Ortaya çıkan verilerin belli nedenleri olabilir! Size sunulanları dikkatle dinlemeli, sizden beklenenleri anladığınızdan emin olmalısınız. Duygusal sıkıntılar üretkenliğinizi düşürebilir, dikkat! Her zaman öylesinizdir gerçi, ama bugün de objektif olunması gereken bir gün.

AKREP
Belli durumlardaki göstergeler net olsa da, siz hariç diğerleri bunu doğru okuyamıyor olabilir. Birlikte çalıştığınız ya da ortak amaçlarınız olan kişilerle beraber hareket etmeniz bilginizi, tecrübelerinizi ya da özelliklerinizi geliştirmenizi sağlayacak yeni bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

YAY
Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir. Karşınızdaki kişileri dikkatle dinlemeniz ve endişelerinizi göstermeniz gerçek duygularınızı saklamanıza yardım edebilir. Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir. Gün içerisinde kişisel işlerinize odaklanmanızda fayda var.

OĞLAK
Diğerleri perde arkasında olan biteni görmüyor olabilir, sizin gözlerinizi iyice açmanız lazım! Sunum yapmak, belli iş, özellik ya da ürünlerinizi tanıtmak açısından önemli bir gün. Tanıtımları nasıl cilalayabileceğinize odaklanabilirsiniz. Özgün yaklaşımlarınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

KOVA
Bugün ortaya çıkan konular muhtemelen yeni değil, ancak bu sefer konuyu kapatma fırsatı bulabilirsiniz. Öneri ve görüşleri dikkate alabilir, ama durumunuzla ilgili en uygun değişiklikleri yine de kendi fikirlerinize göre belirleyebilirsiniz. Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

BALIK
Mantıklı düşünmenin ve fikir alışverişlerinde bulunmanın yararını görebileceğiniz bir gün. Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları