Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Sevdiğiniz kişiye gerekli değeri gösterin ki ondan da size geri yansısın. İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Boğa
Bugün bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunları, sizin mücadele gücünüzü deneyimleyeceğiniz fırsatlar olarak görmeye çalışın ve her ne hissediyorsanız, duygularınızı öfkesiz bir şekilde dile getirin.

İkizler

Aşk anlayışınızda derinleşeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğinizle ilgili olayları büyütebilir ve onu suçlayabilirsiniz. Ama aynı zamanda irade gücünüzü de sınayacaksınız.

Yengeç
Sevdiğinizle yaşayabileceğiniz güzel anları kaçırabilirsiniz. Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Aslan
Bugün içsel baskılarınız, kendinizi sevdiğinize karşı iyi yansıtmanızı engelleyebilir. Çünkü partnerinizle yaşayacağınız her olayı büyütme potansiyeliniz çok fazla görünüyor.

Başak
Sevdiğiniz kişiyle ilgili birtakım endişe ve kuruntularınızı bir tarafa bırakabilirseniz, çok pozitif, sevgi ve aşk dolu bir gün yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Bugün aşk anlayışınızda çok derin duygulara sahip olabilir ve bunları göstermekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Akrep
Aşk yaşamınızda ayrıntılara önem vereceğiniz bir gündesiniz. Ancak sevdiğiniz kişinin sizin istediğiniz gibi davranmasını beklemenin de haksızlık olacağını göz ardı etmemelisiniz.

Yay
Bugün aşk yaşamınızda şansınız çok açık. Coşkunuz ve heyecanınız olumlu yankılar yapacak. Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Oğlak
Fiziksel enerjinizi olay çıkarmak yerine, sevdiğinizle beraber eğlenmeye harcayabilir, bu enerjiyi iyi yönde kullanabilirsiniz.

Kova
Kendinizi baskı altında hissettiğinizde yaratıcılık potansiyeliniz de ortaya çıkabilir. Sevdiğinize karşı nasıl tavır alacağınız, kişilerden ve olaylardan nasıl etkileneceğinize bağlı.

Balık
Aşk konusunda çok fazla hayaliniz var. Güzel fanteziler kurabilirsiniz ama çok derinleştiğinizde endişe ve kuruntular da aklınıza gelebilir. O yüzden moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Yazarın Tüm Yazıları