Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ
Sizi tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir. Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

BOĞA
Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun. Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

İKİZLER
Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren kişilere adapte olmanız gerekebilir. Size bedel ödetebilecek şeylerle ilgilenmek yerine, elinizdekileri iyi değerlendirmenizde fayda var.

YENGEÇ
Yeteneklerinize güvenmeniz gerekiyor. Hayallerinizin peşinden gidebilir veya ilginizi çeken aktivitelere yoğunlaşabilirsiniz. Fırsat ve olasılıkları değerlendirmeniz, yeni kişileri hayatınıza taşıyabilir.

ASLAN
Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir. Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz, iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK
İş veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yenilikler var.

TERAZİ
İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

AKREP
Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz şeylere ve romantik ilişkilere zaman ayırmalısınız.

YAY
Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz. Yaşadığınız yerde, yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

OĞLAK
Diğerlerinin isteklerine göre davranabileceğiniz bir gün. Eski bir tanıdıkla bağlantı kurmak, bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir. Stresten uzak durun.

KOVA
Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz. Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler söz konusu olabilir.

BALIK
Uzun zamandır planladığınız amaçlara ulaşmanın yolu açılıyor. Maddi açıdan rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları