Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ
Günün geçici stres içeren etkilerini büyütmemeli. Sosyal açıdan hareketli bir hafta sonundasınız. Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.
Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

BOĞA
Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz. Taşınma, dekoratif değişiklikler, tadilat, kiralama, alım satım, ev arkadaşı bulma veya değiştirme türünde konular gündeme gelebilir. Aşk hayatınız açısından da şanslı günlerdesiniz.

İKİZLER

Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Gözünüz kulağınız açık olsun. Aynı zamanda, evinizi ilgilendiren yenilikler ve değişiklikler yapma şansı bulabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz, iyi değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ

Bu hafta sonu yaratıcılığınız çok yüksek, günün stres içeren birkaç saati hariç fikirlerinizi serbest bırakmalı hafta sonunun tadını çıkartmalısınız!

Haberin Devamı

ASLAN
İkili ilişkiler ve sosyal aktiviteler açısından oldukça hareketli bir hafta sonu sizi bekliyor. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Önümüzdeki 10 gün boyunca, maddi açıdan sizi rahatlatacak gelişmeler söz konusu olabilir veya siz bütçe yaparak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

BAŞAK

Yeni başlangıçlara açık 10 günlük süreçtesiniz. Özellikle bu hafta sonu ve devamındaki üç dört gün hayatınıza yeni hedefler getirebilir ve hayatınızın farklı alanlarındaki yeni başarıların temellerini atabilirsiniz.

TERAZİ

Bu hafta sonu yaşayacaklarınız ekim ayının ilk yarısında yaşanacakların ön provası niteliğinde olabilir. Bazı alanlarda çok fazla gayret göstermeniz gereken günlerdesiniz. Doğru şekilde plan yapmalısınız.

AKREP
Burcunuzdaki Satürn son aylarda hayata daha ciddi yaklaşmanızı gerektiren konuları gündeminize taşıyor. Ancak, önümüzdeki 10 gün boyunca sosyal anlamda hayatınızı renklendirebilir ve sevdiğiniz kişilere daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

YAY
Kariyerinizi, toplum içindeki imajınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara açık 10 günlük süreçtesiniz. Daha fazla para kazanma imkanı bulabilirsiniz, tembellik yaparak zaman kaybetmeyin!

Haberin Devamı

OĞLAK
Eğitim, bilişim veya seyahatle ilgili konularda yeni fırsatlara ya da başlangıçlara açık 10 günlük sürecin içindesiniz. Günün kısmi stres içeren etkilerini bir kenara bırakmalı ve eğlenceli beklentileri artırmalısınız. Yeni aşklar da söz konusu olabilir!

KOVA
Mevcut birikimlerinizi değerlendirmek ya da yeni yatırımlar yapmak isteyebileceğiniz on günlük süreçtesiniz. Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

BALIK
Aşk hayatınız açısından şanslı günlerdesiniz. Önümüzdeki 10 gün içerisinde mevcut ilişkilerinizde yeni bir döneme geçiş yapabilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Her tür (iş, aile, aşk, komşu, ortaklık vb) ikili ilişkinin yenilenme dönemi!

Yazarın Tüm Yazıları