Niobe

Haberin Devamı

Koç

Hayatınızın kontrolü sizin elinizde olmalı. Harekete geçmekten korkmadığınız sürece olumlu sonuçlar elde etmeye devam edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız ya da yalnızsanız sosyalleşmeniz yeni bir kişiyle tanışmanızı sağlayabilir.

Boğa

Ne kadar iyi olursanız olun, sizi kötü göstermek isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal açıdan sizi üzen kişilere izin vermeyin. Hayır deme yeteneğiniz, insanların size karşı davranışlarını değiştirebilir.

İkizler

Duygusal blöfler, kendinizi kötü hissetmenize yol açabilir. Size direktifler veren kişiler olabilir. Kararlarınızı kendi ihtiyaçlarınıza göre vereceksiniz. Yaşam tarzınızdaki değişiklik, sağlığınızı ve maddi durumunuzu olumlu etkileyebilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yengeç

Haberin Devamı

Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi ve hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir. Bazı şeyleri farklı yapmanız, sevdiğiniz kişileri şaşırtmanızı ve etkilemenizi sağlayabilir.

Aslan

Maddi konuları dikkatle ele almalısınız. Borçlarınızı ödemeli, size olan borçları toplamalısınız. Bütçe yapmanız, her şeyin yoluna girmesini sağlayabilir. Önünüzde romantik fırsatlar var.

Başak

Karşı karşıya olduğunuz durumları pratik bir yönden ele almanız, daha uygun durumlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Bazı işlerinizde sonuçlardan memnun kalana kadar çalışmanız, eleştirilerden ve hayal kırıklığından kurtulmanızı sağlayabilir.

Terazi

Seyahate çıkmanız, bir arkadaşınızı ziyaret etmeniz veya hobilerinizi paylaşmanız, iyi hissetmenizi sağlayabilir. Romantik jestler, olumlu geri dönüşler almanızı sağlayabilir ve daha iyi bir gelecek için zemin hazırlayabilir.

Akrep

Planlarınızı başkalarına dikte etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Katılımda bulunmak istemeyen kişiler varsa, ısrarı bırakıp yalnız devam etmek daha doğru olabilir. Uzlaşmacı olmanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Yay

Sunabilecekleriniz konusunda dürüst ve gerçekçi olmanız, dikkati üzerinize çekmenizi ve iltifatları garantileyebilir. Kazanmak için oyunlar oynamak yerine sadece kendiniz gibi davranmanız yeterli olabilir.

Oğlak

Haberin Devamı

Rahatlamadan önce sorumluluklarınızı düşünmeniz gerekiyor. Hak etmeyen kişilere yardım etmek zorunda hissetmeniz gerekmiyor. Ani bir hareket, size yüksek maliyetler ödetebilir. Düşünmeden hareket etmeyin veya konuşmayın.

Kova

Özel veya iş hayatınızda ilişkide olduğunuz kişileri yeniden değerlendirmeniz gerekiyor. Niyetlerinizi veya planlarınızı paylaşırken eşitliğe önem vermeniz ve ortak zemin hazırlamanız, uzun vadeli anlaşmaları gündeme getirebilir. Ufukta aşk var, büyük bir fırsat kapıda.

Balık

Bilgi toplayarak istemeden birisini üzme riskinizi bertaraf edebilirsiniz. Hafife almak ya da öfkeli davranmak, duygusal sorunlara veya aldatıcı sonuçlara neden olabilir. Sorunları aşmak dürüst ve alçak gönüllü olmaya bağlı.

Yazarın Tüm Yazıları