Nilüfer Kurt: Ticaretin hanımağası benim

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer Kurt: Ticaretin hanımağası benim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 15:26

‘Hanımağa dizisi nedeniyle ‘Hanımağa’ olarak anılan ünlü manken, oyuncu ve sunucu Nilüfer Kurt, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu bir süredir ticaret ile ilgilendiğini belirterek, esprili bir cevapla; ‘ Geçen yazdan beri marka danışmanlığı yapıyorum. Bu markaların içerisinde güvenlik şirketleri ve alışveriş merkezleri de var. Bunu da kimse bilmez. Tabi, Hanımağayız ya…’ dedi.

SEKTÖREL DENEYİMLERİNİ AKTARACAK

Sevenlerine sektörel birikimlerini aktarabileceği bir eğitim kurumu açacağının müjdesini veren Kurt, ‘Medya sektörünün hemen hemen her kademesinde yer aldım. Sektörel birikimlerimi değerlendirebileceğim bir eğitim kurumunun hazırlığı içerisindeyim. Bu proje benim en büyük hayalimdi. İçeriği ve yeri hakkında şu an bilgi veremiyorum. Kısmetse hazırlıklarımız, Eylül-Ekim gibi bitecek. Detayları ilk olarak sizlerle paylaşacağım. Bu projeyle birlikte ‘Ticaretin Hanımağası benim!’ diyebilirim.’ şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘MEDYA SEKTÖRÜ TİCARETTEN DAHA ZOR’

Sözlerine medya sektörünün, ticaretten daha zor olduğunu belirterek devam eden ünlü oyuncu, ‘Ticarette elinizdeki ürünü götürür pazarlarsın alıcı alır veya almaz. En çok sıkıntı yasayacağınız yer ödemeyi alacağınız noktadır. Ama medya sektörü böyle değil. Medya sektörünün içerisinde şeytanlar, cinler dolu. Gözünüzün dört değil on dört kere açık olması lazım ki, herhangi bir kötülük veya zarar görmeyesiniz. Medya sektöründe önüme birçok engel konuldu. Hatta bunları yapanların en yakınımdakiler olduğunu gördüm. Yüzünüze gülüp arkanızdan hançer sokulan, nankör bir sektör.’ dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!