Nilüfer Ailesi Kermeste Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer Ailesi Kermeste Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:43

NİLÜFER BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA YÖNELİK KERMES DÜZENLENDİ. KERMESE KATILANLAR, YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ ENGELLİ ARACI ALMAK İÇİN BAĞIŞTA BULUNDU.

Nilüfer Belediyesi çalışanlarına yönelik kermes düzenlendi. Kermese katılanlar, yürüme engelli vatandaşlara akülü engelli aracı almak için bağışta bulundu.
Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2014 yılı Çalışan Memnuniyet Araştırması sonuçları kapsamında sosyal diyaloğu geliştirmek amacıyla kermes düzenlendi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen kermese katılanlar, yardıma muhtaç kişilere ve yürüme engelli çocuklara akülü araç desteği sağlamak amacıyla bağışta bulundu. Nilüfer Belediyesi personelinin evlerinde hazırlayarak getirdikleri yiyeceklerin satıldığı kermese, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Nilüfer Belediyesi personeli katıldı.
Gerçekleştirilen kermesin Çalışan Memnuniyet Araştırması (ÇMA) uygulamalarının devamı niteliğinde olduğunu ifade eden Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz, kermeslerin devam edeceğini belirtti. Kaymaz “Kermes etkinliğinin sosyal diyalog aracı olma özelliğinin yanı sıra, yardıma muhtaç kişilere ve engelli vatandaşlara destek olacağına da inanıyoruz. Kermesin yanı sıra, personel ile Başkan buluşmaları, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları’nın personel ziyaretleri, kurum içinde sergi açmak isteyen personelin taleplerinin alınması, 10-15 çalışma yılını doldurmuş personel için belirlenen bir koruluğa fidan dikimi, yıllık birim raporlarının çalışanlarla paylaşılması gibi uygulamaları da hayata geçirdik. ÇMA sonuçlarına göre personel memnuniyetini sağlayacak ve motivasyonu artıracak uygulamalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!