Niksar'a şehit ateşi düştü

Güncelleme Tarihi:

Niksara şehit ateşi düştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 11:46

Niksar'a şehit ateşi düştü

Haberin Devamı

İbrahim UĞUR/NİKSAR (Tokat), (DHA) - AĞRI'nın Doğubeyazıt İlçesi'ndeki Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 40 yaşındaki jandarma Uzman çavuş Adem Akatay'ın acı haberi, Tokat'ın Niksar İlçesi'nde oturan ailesine verildi.
Doğubeyazıt'taki Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 7 korucu, 1 silah arkadaşı ve 1 sivil ile şehit düşen uzman çavuş Adem Akatay'ın acı haberi Niksar'ın Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan Feyziye-Kadir Akatay çiftine askeri görevliler tarafından verildi. İki çocuklarından birini kaybeden Akatay çifti acı haberle büyük üzüntü yaşadı.
Şehit Uzman Çavuş Akatay'ın Kurban Bayramı nedeniyle Niksar'da bulunan eşi Zehra ve tek çocuğu lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Berat Haktan da acı haberle yıkıldı. Şehit Akatay'ın bir bölümü inşaat halindeki 
üç katlı baba evine bayrak asıldı. Şehit babası Kadir Akatay, evin önünde taziyeleri kabul etti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan da şehit ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. İki ay önce Ağrı'da göreve başladığı ifade edilen şehit Uzman Çavuş Akatay'ın cenazesinin bu akşam saatlerinde kente getirilmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!