Nike yeni teknolojilerini tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Nike yeni teknolojilerini tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 09:58

Nike, markanın CEO'su ve Başkanı Mark Parker’ın sunumuyla inovasyon çalışmalarını New York’ta gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıttı.

Haberin Devamı

Bu inovasyonlar arasında ikonik tasarımın son versiyonu Nike Air VaporMax; çamur yapışmasını önleyen bir polimer olan Nike Anti-Clog Traction; uyumlu bağcık teknolojisinin geleceğini tanıtan Nike HyperAdapt 1.0 ve sporcular için kişisel bir hizmet olan yeni Nike+ uygulaması ve daha fazlası yer alıyor. 

 

Ayak altında bulunan bağcık bağlama mekanizmasıyla çalışan ayakkabı, bağcık ve ayağa uygunluk tercihlerinde bireysel farklılıklara çözüm sunuyor. Bu sayede sıkı bağcık bağlamanın sebep olduğu aşırı baskı ve gevşek bağcıklardan dolayı kayma sorunu ortadan kalkıyor. 

 

Tinker Hatfield ve NIKE Kıdemli İnovasyon Yetkilisi Tiffany Beers tarafından yönetilen ve New York’taki Nike CEO'su ve Başkanı Mark Parker tarafından açıklanan projede, ayakkabıyı giyen kişi değiştikçe ürünün kendisinin de değiştiği, böylece anında sporcuların ihtiyaçlarına cevap verdiği bir gelecek tasarlanıyor. Parker, vücut ve atletik ayakkabılar arasında eşzamanlılığı kolaylaştırmaya bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!