Nikahsız eşini göğsünden vurdu

Güncelleme Tarihi:

Nikahsız eşini göğsünden vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2007 16:21

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, F.K., kendisini para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorladığını ileri sürdüğü nikahsız eşi N.K.'yi av tüfeği ile vurarak, yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, Ergenekon Mahallesi, Zeytinköy Havuzlu Vilları Mevkii'ndeki Hasan Küçükkaya'ya ait besi çiftliğinde, önceki gün saat 18.40 sıralarında meydana geldi. F.K., (35), çalıştıkları besi çiftliğinde, kendisini para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorladığını iddia ettiği nikahsız eşi N.K.'yi (54) ruhsatsız av tüfeği ile göğsünden vurdu. N.K., silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Hızır Acil Servisi ekipleri tarafından, Turgutlu 82'nci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan N.K., daha sonra İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. N.K., hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. F.K., polis tarafından olayda kullandığı av tüfeği ile birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İfadesinde, N.K.'yi, para karşılığında kendisini erkeklerle birlikte olmaya zorladığı için vurduğunu itiraf eden F.K.'nin işlemlerin ardından, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!