Nihat Hatipoğlu, Oğuzelililerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Nihat Hatipoğlu, Oğuzelililerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 12:13

Nihat Hatipoğlu, Oğuzelililerle buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in Oğuzeli Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Oğuzeli Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde konferans verdi.

Oğuzeli Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hatipoğlu’nun verdiği konferansta Oğuzelili vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Oğuzelilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programın açılış konuşmasını Oğuzeli Belediye Mehmet Sait Kılıç yaptı.

Konuşmasına Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu başta olmak üzere katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür ederek başlayan Kılıç, “Kıymetli hemşerilerimizi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun hoş sohbeti ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Bu konferansı düzenleyen ve beni sizlerle buluşturan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Konferans Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na çiçek ve Oğuzeli’nin simgesi haline gelen nar plaketi takdiminin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!