Nihat Doğan'a şok! 133 kişi şikâyetçi oldu

Güncelleme Tarihi:

Nihat Doğana şok 133 kişi şikâyetçi oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 12:45

Muğla'da, infaz koruma memurlarına hakaret ettiği iddia edilen Nihat Doğan hakkında kamu davası açıldı.

Haberin Devamı

Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumu müdürü ve 133 infaz koruma memuru, televizyon programında darbe soruşturmasında yargılanan askerlerin duruşmalara takım elbiselerle getirilmesini eleştirerek, infaz koruma memurlarına "alçak gardiyanlar" ifadelerini kullanan Doğan'dan şikayetçi oldu. Muğla Asliye Ceza Mahkemesinde Doğan hakkında "birden çok kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve tehdit" suçlamasıyla kamu davası açıldı. İddianamesi kabul edilen davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

25 YILLIK GARDİYANDAN DAVA

Çıktığı bir televizyon programında İnfaz Koruma Memurlarına, “Alçak gardiyanlar” diyen Şarkıcı Nihat Doğan’a 25 yıllık gardiyan Zafer B. manevi tazminat davası açtı.

Şarkısı Nihat Doğan bir televizyon programında FETÖ davası kapsamında tutuklu olan sanıkların duruşmalara “Şık” kıyafetlerle gelmesini sert bir şekilde eleştirmişti. Doğan, sanıkların şık kıyafetlerle gelmesini gardiyanlara bağlayarak, “Maşallah gardiyanlar içeride FETÖ’cülere iyi bakmışınız. Tebrik ediyorum. Alçaklara takım elbise giydirenler aferin size. O alçak gardiyanlar bunun hesabını vereceksiniz” demişti.

Haberin Devamı

KİŞİLİK HAKLARIMIZI SALDIRI

Bu sözleri kamuoyunda da tepki çeken Nihat Doğan’a 25 yıllık İnfaz Koruma Memuru Zafer B. tazminat davası açtı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dilekçe sunan Zafer B., zor şartlarda özveri ile çalışan 50 bin gardiyanın kişilik haklarına saldırı olduğun belirtti. Doğan’ın, “Siz de bunun hesabını vereceksiniz Sizin yanınıza kar kalmayacak” diyerek gardiyanları tehdit de ettiğini belirten Zafer B., üniformasıyla evine giderken sözlü tacize maruz kaldığını da dilekçesine ekledi.

Doğan’ın gündemde kalmak için bu tarz sözlere başvurduğunu belirten B., Doğan’a 3 Bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

 

Nihat Doğana şok 133 kişi şikâyetçi oldu

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!