Nihat Doğan, Ömür Varol ile olan kavgayı anlattı: Ömür'ü bir güzel sevdim...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 11:07

"Söylemezsem Olmaz"da önceki gün ortalık fena karışmış, programı hazırlayan ve sunan Ömür Varol ile yorumcu Nihat Doğan yayın sonunda yumruk yumruğa kapışmıştı.

Haberin Devamı

İkili arasında yumrukların savrulduğu, çay bardaklarının uçuştuğu büyük kavgayı, araya giren güvenlik görevlileri ve çalışanlar güçlükle yatıştırdığı iddia edilmişti. Kavganın sebebi programın kadın yorumcusu Bircan İpek'in magazin haberlerine neden daha fazla yer verilmediğini sormasının ardından başlayan tartışmaydı. Bu kavganın ardından Nihat Doğan ve Bircan İpek "Söylemezsem Olmaz" programına devam ederken Ömür Varol ise bu projede çalışmak istemediğini yönetime bildirerek ayrıldı.

"Söylemezsem Olmaz" programını yapan Nihat Doğan ve Bircan İpek, Ömür Varol ile kavgasını anlattı.

Nihat Doğan şöyle konuştu: "11'e 10 kalaya kadar Ömür bize bir program akışı hazırlamış. Siyaset... Siyaset... Siyaset... Siyaset...Bitmiyor siyaset. 10 kala da Bircan demiş ki 'Bu biraz sıkıntılı. Ömür sıkıldım. Bir şey yapalım. Ben orayı kaçırdım. Sonra program bitti. Ben gittim 10-15 metre. Sonra bir baktım arkada kıyamet kopuyor. Ömür kızı dövmeye çalışıyor."

Haberin Devamı

Bircak İpek, "Neden dediğimi büyütüyorsun dedim. Çok yüksek sesle bağırmaya başladı. 'Kavga istiyorsun ve kötü niyetlisin' dedim. Sadece bunu söyledim. 'Ben mi kötü niyetliyim' dedi. Sonra bana hadsiz, baban yaşındayım" dedi.

Açıklamaya Nihat Doğan devam etti: "Bircan biraz kibar anlatıyor. Bircan diyor ki 'Ben bir bayanım, sen bir bayanla ne biçim konuşuyorsun, küfrediyorsun, hakaret ediyorsun.' Buna 'Kes lan başlarım bayana gibi sözlerle neler neler...' Ben de duydum, geri döndüm koştum. Ömür'ü tuttum. Ne yapıyorsun, kendine gel, bi sakinleş' dedim. Biz burada 10 aydır kadın hassasiyetinden bahsediyoruz. Aldım Ömür'ü kapat konuyu biz işimize bakalım dedim. Sanki ben bunu dememişim gibi elinde çay bardağını aldı benim alnıma vurdu. Çayda kaynar çay. Çay Bircan'a bardak da benim alnıma geldi. Ondan sonra ben de Ömür'ü bir güzel sevdim. Yanaklarını okşadım. Saçını başını düzelttim. Ömür Varol, “İtle uyuyan, pireyle uyanır..." demiş. İnsanın içindeki her şey diline vurur. Bizi aşağılayıp it, köpek filan diye hakaret etmiş. İçinde ne varsa, dışarıya vurmuş yani..."

BAKMADAN GEÇME!