Niğde’de YKS tercih danışma bürosu oluşturuldu

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de YKS tercih danışma bürosu oluşturuldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 16:55

Niğde’de YKS tercih danışma bürosu oluşturuldu

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, il genelinde 27 tercih danışmanlığı bürosu oluşturduklarını söyledi.
2018 Yükseköğretim kurumları sınavları sonrası tercih süreci ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yaşar şunları dedi:
"Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilimizin eğitim kalitesini artırmak, geleceğimizin teminatı yavrularımıza en iyi eğitimi vermek için tüm gayretimizle emek harcamaktayız. Adaylar yapacakları tercihlerle gelecekte öğrenim göreceği yükseköğretim programı ile mesleğini dolayısıyla da yaşam biçimini belirleyeceklerdir. Bu nedenle il genelinde 27 adet tercih danışmanlığı bürosu oluşturduk, tercih danışmanlığı bürolarının bir tanesini daha geniş kitlelere hitap edebilmesi amacıyla Niğde Öğretmenevi ve ASO bünyesinde Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü Rehberlik öğretmenleri tarafından danışmanlık hizmeti verilecek. Merkez İlçede 20, Bor ve Çiftlik İlçelerimizde ikişer, Altunhisar, Çamardı, Ulukışla İlçelerimizde ise birer adet tercih danışmanlığı büromuz, 7-14 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecektir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!