Niğde'de polis bayram önlemini aldı

Güncelleme Tarihi:

Niğdede polis bayram önlemini aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 09:47

Niğde'de polis bayram önlemini aldı

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kentte Kurban Bayramı tatilinde 64 resmi ve sivil ekip ile 840 personelle tedbirleri alınacağını söyledi.
Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu,  17 Ağustos cuma gününden 27 Ağustos pazartesi gününe kadar ilan edilen tatil nedeniyle Niğde’de genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla gerekli emniyet tedbirlerinin alındığını açıkladı. Kentte günlük 280 polisin görev yapacağını kaydeden Cebeloğlu, "Kurban Bayramından önce halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde hırsızlık, yankesicilik, sahte para, dolandırıcılık, halkın huzurunu bozan veya bozacak olayların önlenmesi amacıyla 7 bölgede 50 personel ile yaya devriye ve 17 resmi ve sivil motorize ekiple toplam 136 görevli personel ile devriye görev yapacaktır. Kurban Bayramı namazında halkın yoğun olarak bulunduğu 15 camide muhtemel olaylara karşı 15 motorize ekip ve 30 personel ile görev yapacak" dedi. 
64 EKİP TOPLAM 840 PERSONEL
Cebeloğlu, "İlimizde kurban bayramı ile ilgili olarak 64 resmi ve sivil ekip ile 840 personelle bayram tedbirleri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınmıştır. Toplamda günlük tedbirlerde görevli personel sayısı 280 kişidir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!