Niğde’de okul güvenliği toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de okul güvenliği toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 10:21

Niğde’de okul güvenliği toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE’de okul güvenliği toplantısı yapıldı. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda alınacak güvenlik tedbirleri, okul servisleri, uyuşturucu ile mücadele, trafik ve sağlık konuları ele alındı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kaymakamlar, belde belediye başkanları, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali  Şimşek, yeni eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
Şimşek, “Bütün çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Bu sorumluluk hepimizin; başta evlatlarımızın güvenli bir ortamda eğitim almaları olmak üzere, genel olarak eğitim-öğretim faaliyetleri konusunda biz de Valilik olarak, bu çalışmaların en iyi şekilde sürdürülmesinin takipçisi olacağız” dedi.
Vali  Şimşek’in konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından sunum gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar, soru, görüş ve önerilerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!