Niğde’de öğrencilere kapan ve bot yardımı

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de öğrencilere kapan ve bot yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 12:23

Niğde’de öğrencilere kapan ve bot yardımı

Haberin Devamı

Uğur MART/NİĞDE,(DHA) - NİĞDE Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ile Ticaret Borsası (NTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundular.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası’nın yıllardır birlikte devam ettirdikleri eğitim desteği kapsamında Niğde Ticaret ve Sanayi Odası öğrencilere kaban yardımında bulunurken, Niğde Ticaret Borsası ise kışlık bot yardımı yaptı.

NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, "Odamız ve Borsamız personelinin ortak çalışmalarıyla öğrencilerimize ulaştırılmak üzere hazırlanan kaban ve botların gönderilecekleri okullara göre tasnifleri yapıldı. Niğde şehir merkezine 350 adet, Niğde merkez ilçemize bağlı köy ve kasabalarımıza 350 adet, Çamardı, Ulukışla ve Çiftlik ilçelerimize de 100’er adet olmak üzere toplam 1000 adet kaban ve bot yardımında bulunduk. Dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin önemli katkıları oldu.  Tüm öğrencilerimizin kaban ve botlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar da Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’na her yıl böyle güzel bir yardımda bulundukları için teşekkürlerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!