Niğde'de karla mücadele ekipleri oluşturuldu

Güncelleme Tarihi:

Niğdede karla mücadele ekipleri oluşturuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 14:08

Niğde'de karla mücadele ekipleri oluşturuldu

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, (DHA) - NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, 132 köyün yollarının kapanmaması için karla mücadele ekiplerinin oluşturulduğunu söyledi.
Niğde Merkez, belde ve köy yollarında önlemlerin alındığını belirten Vali Yılmaz Şimşek, "Sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı ile şu an için kapanan köy yolumuz bulunmamaktadır" dedi.
İl Özel İdaresinde kriz merkezi oluşturulduğuna vurgu yapan Vali Şimşek, "Kış ayları süresince yolu kapanan köylerden alınan tüm mesajlar, kriz merkezinde anında değerlendirilecek ve ekipler kapalı köy yoluna müdahale edecekler. Ekiplerimiz, 24 saat esasına göre hizmet verecek ve hiçbir köyümüzde vatandaşlarımız mağdur edilmeden istediği anda şehir merkezine ulaşacak ve burada tüm hizmetlerden faydalanabilecektir. Ayrıca İl Özel İdare bünyesi altında kurulan karla mücadele ekibi, 38 araç ve 71 personelden oluşmaktadır. Ekipte 10 greyder, 2 dozer, 6 binek araç, 11 kar bıçaklı kamyon, 3 yükleyici, 6 kazıcı yükleyici, araç ve bir de iş makinelerine yerinde müdahale edebilecek seyyar tamir aracı bulunmaktadır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!