Niğde’de istihdam seferberliği başladı

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de istihdam seferberliği başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 12:05

Niğde’de istihdam seferberliği başladı

Haberin Devamı

NİĞDE'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'İstihdam Seferberliği' kapsamında toplantı yapıldı. 'İstihdam Artırıcı Çalışmalar ve İstihdam Seferberliği' konulu toplantı Vali Ertan Peynircioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki toplantıda konuşan Vali Peynircioğlu "Bu konu hepimiz açısından oldukça önem taşımaktadır. Yalnızca ülkemiz açısından değil dünyada da istihdamın artık ne kadar zorlu bir hale geldiğini, istihdamda giderek yaşanan sıkıntıların ve daralmanın insanlar üzerinde ne kadar tedirginlik yarattığını görmekteyiz" dedi. Vali Peynircioğlu şöyle devam etti:
"Herkesin, her kurum ve kuruluşun, meslek odalarının ve resmi kurumların bu sürece katkıda bulunması önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımız mart ayına kadar istihdamın bir buçuk milyon kişi artırılması hedefi verdiler. İnşallah ülke olarak bu hedefe ulaşacağız.
Toplantıya ayrıca; Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Vali Yardımcıları Özgür Körükçü, Abdullah Uçgun, İlçe Kaymakamları, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurumlarının yetkilileri, meslek odalarının

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!