Niğde’de 73 bin öğrenci ders başı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de 73 bin öğrenci ders başı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 14:23

Niğde’de 73 bin öğrenci ders başı yaptı

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE’de 2018-2019 eğitim öğretim yılı, Şehit Varol Tosun İlköğretim Okulunda düzenlenen ‘İlköğretim Haftası’ kutlama programıyla başladı.
Programa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Vekili İlyas Gökhan, Jandarma Komutanı Kd. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Kurum Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Programda konuşan Vali  Şimşek, il genelinde 73 bine yakın öğrencinin ders başı yaptığını söyledi. Şimşek şöyle konuştu:
“2018-2019 eğitim ve öğretim yılının bu ilk gününde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın, okula yeni başlayan minikler de ilk defa okulla tanışmamın heyecanını yaşamaktadır. Bugün okullarımızda yürüttüğümüz eğitim ve öğretim faaliyetlerinde öğrencilerimize ne kadar iyi bir eğitim verebilirsek, ne kadar kaliteli bir eğitim verebilirsek, onları ne kadar donanımlı bireyler olarak yetiştirirsek ülkemizin geleceği de bu derece parlak olacaktır."
Konuşmaların ardından programda öğrenciler tarafından günün anlamını içeren şiirler okundu.Okul içerisinde “Kop ile Okuyorum Ülkemi Geleceğe Taşıyorum” projesi kapsamında yaptırılan Z Kütüphanenin açılışı da gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!