Nicollette’le hikayemiz 14 yıl önce başladı

Güncelleme Tarihi:

Nicollette’le hikayemiz 14 yıl önce başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

"When A Man Loves A Woman" gibi romantik şarkılarıyla tanınan Michael Bolton, son günlerde her yerde "Çaresiz Evkadınları" dizisinin oyuncularından Nicollette Sheridan’la birlikte görüntüleniyor. Bolton, 14 yıl öncesine dayanan aşk hikayesini ve yalnız bir baba olarak yetiştirdiği üç kızıyla yaşadıklarını Defne Barak’a anlattı.

Son günlerde her yerde Nicollette Sheridan’la görülüyorsun?

Evet, birlikteyiz. Hawaii’de tatildeydik, şimdi de Los Angeles’tayız. Tatilden sonra Nicollette sete dönecek, ben de yeni albümüm için stüdyoya gireceğim. 21 şehirde konser verdim, o yüzden bir süre sesimi dinlendirmem gerekiyor. Nicollette’le hikayemiz çok eskiye dayanıyor aslında.

- Ne kadar eski?

14 yıllık bir hikaye bu. Çok özel bir hikayemiz var. Ortak arkadaşlarımız, tekrar birbirimize döneceğimiz konusunda iddiaya giriyorlardı.

- Reklam ilişkisi yaşamıyorsunuz yani...

Böyle bir şeyi düşünmedim bile, tabii ki Nicollette de öyle. Şu anda çok mutluyuz.

- Şu anda senin evindeyiz, ne zamandır burada yaşıyorsun?

Neredeyse 14 sene oldu. Taşındığım zaman çok farklı bir yerdi burası.

- Bu eve kendi ruhunu koymuş gibisin...

Bu eve taşındığımız zaman gerçekten çok sadeydi. Kızlarım benimle yaşamaya geldiler ve evi çok güzel elden geçirdiler. Ben o sıralar turneler yüzünden çok geziyordum ve gittiğim yerlerden antikalar toplamaya başladım. Eski dönemleri seviyorum. Mobilyaların çoğu eski İngiliz tarzı.

KIZ BABASIOLMAKZOR

- Stüdyon da evin yanında değil mi?

Yandaki evi stüdyoya çevirdim. Yıllarca akşam yemeğinde evde olamadım, bu stüdyo sayesinde kızlarımla yemek yiyebiliyorum.

- Senin yalnız bir baba olduğun pek bilinmiyor. Kızlarını sen yetiştirdin...

Evet, biz farklı bir şey denemeye karar verdik ve işe yaradı.

- Çok zorlandın mı peki?

Tabii ki, seyahatteyken kızlarımı bakıcılara emanet ettim. Ama yaz aylarında onlar da benimle turneye geliyorlardı ve çok eğleniyorlardı.

- Kaç yaşlarındaydılar o zamanlar?

15, 13 ve 11.

- O döneme ait kötü anıların var mı?

Çoğu zaman "The Exorcist" (Şeytan) filmini seyrediyormuş gibi oluyorsunuz. İnsanlara kız çocuk yetiştirmeye hazırlanmaları için, bu filmi seyretmelerini öneriyorum! O kadar çok hikayem var ki aslında, ama seni onlarla korkutmak istemiyorum!

- Bir tanesiyle korkut beni...

Çok seyahat etmek zorunda olduğunuzda, kendinizi çaresiz hissettiğiniz anlar oluyor. Londra’da ya da Almanya’dasınız ve bir telefon alıyorsunuz. Evde acil bir durum var. Bakıcılardan biri ortadan yok olmuş...

- Ve sen ne yapıyorsun bu durumda?

Hemen güvendiğim insanlardan yardım istiyorum tabii ki.

- Bugüne kadar röportaj yaptığım birçok ünlü kadın aile ve kariyeri bir arada yürütmenin zorluğunu çektiklerini söyledi. Sen de böyle hissediyor musun?

Hayır.

ANNELERİYLE ORTAK KARARIMIZDI

- Ama diğer babalar kariyerlerine daha fazla konsantre olabiliyor, çünkü kızlarını tek başlarına yetiştirmek zorunda değiller...


Ne yazık ki, ben de çoğu zaman onların yanında olamadım. Müzik piyasası aile hayatı için pek uygun değil. Ama yeterince başarılı olduğunuz zaman, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Ben evimin yanını stüdyo yaptığım zaman, ailemle daha fazla vakit geçirme şansına kavuştum.

- Kızlarını yetiştirme kararı zor bir karar mıydı senin için?

Hayır. Zor değildi, çünkü bu bir fırsattı ve karşılıklı alınmış bir karardı.

Anneleriyle ortak kararımızdı bu.

- Kız çocuklarını genellikle anneleri yetiştirir...

Evet, ama benim ailemde kurallar hiçbir zaman işlemedi. Benim annem ve babam da boşanmıştı. Ailem bize diğer insanların fikirlerine göre yaşamamayı öğretti.

- Aileden bahsetmişken, yardım derneğin şiddete uğramış çocuklar ve kadınlar yararına çalışıyor...

Ben şahıs olarak pek çok farklı alanla ilgileniyorum; ama 12 yıl önce kurulan Michael Bolton Charities, ev içi şiddete ve tacize uğramış olanlar yararına çalışıyor.

- Peki birçok alan varken, neden aile içi şiddet?

Farklı birçok alanla ilgilenmek için para toplamaya çalışıyorum. Derneğimiz ise öncelikle Connecticut’taki ailelere ulaşmak için kurulmuştu; ama başladıktan kısa bir süre sonra fakir ailelerin birçoğunda şiddetin önemli bir sorun olduğunu fark ettik

İlkinde terk edilmişti

Michael Bolton ve Nicollette Sheridan, son günlerde sık sık sarmaş dolaş objektiflere yansıyorlar. Geçmişte de bir beraberlik yaşayan çift, o dönemde Sheridan’ın Harry Hamlin’le bir ilişki yaşamaya başlaması üzerine ayrılmıştı.

Sheridan’ın geçtiğimiz yaz aylarında nişanlısı Niklas Soderblom’dan ayrılması, çiftin yollarını bir kez daha kesiştirdi. Michael Bolton, geçmişteki terk edilme acısını çoktan unutmuşa benziyor.

Saçlarımı 6500 dolara sattım

- Michael Bolton dendiğinde, ilk anda akla uzun saçlar geliyordu...

12-13 yaşından beri saçlarım uzundu ve uzun saçlı dolaşabilmek için çok mücadele etmem gerekmişti. Baskı görüp saçlarımı kestirmemek, benim için bir bağlılık yemini olmuştu adeta. Daha sonra hayranlarım da saçlarımı kestirmemem için mektuplar yazmaya başladılar.

- Peki ne zaman kestirdin saçlarını?

Yedi yıl önce.

- Nasıl karar verdin uzun saçlara veda etmeye?

Bir değişiklik yapmanın zamanı gelmişti ve eğlenceli olur diye düşünmüştüm. Aynı zamanda korkmuştum da tabii.

- Berbere gittiğin o günü hatırlıyor musun?

Evet. Aslında tam olarak bir berbere gittiğim söylenemez. Brad Pitt ve Jennifer Aniston’ın da saçlarını kesen Chris McMillan’a kestirmiştim saçlarımı. Chris’in annesi benim hayranlarımdandı ve Chris de saçlarımı keserken çok heyecanlanmıştı. Beverly Hills Oteli’nde buluşmuştuk. Asistanım Ronnie de yanımdaydı.

- Kesim öncesi fotoğraf çektiniz mi?

Evet, fotoğraflar çektik. Kesilen saçları da yardım amacıyla 6500 dolara sattık.

- Kim satın aldı peki?

Yardım derneğini de destekleyen hayranlarımdan biri. Bu arada kısa saça alışmam biraz zaman aldı. Ertesi gün duşa girdiğimde, ihtiyacım olandan çok daha fazla şampuan aldım avucuma ve her zamankinden daha çabuk işimi bitirince şaşırdım kaldım. Ama bir süre sonra çevremden de olumlu tepkiler almaya başladım ve doğru bir karar verdiğime inandım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!