Nicolas’a 250 bin dolara kral dairesi

Güncelleme Tarihi:

Nicolas’a 250 bin dolara kral dairesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2011 00:00

“Ghost Rider”(Hayalet Sürücü) filminin ikincisini Türkiye’de çeken Hollywood yıldızı Nicolas Cage için Pamukkale’de kalacağı otelde kral dairesi inşa edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

KRAL DAİRESİNİ BÖYLE HAZIRLIYORLAR

“GHOST Rider 2” filminin final sahnelerinin Pamukkale’de çekileceğini öğrenen Colossae Otel yönetimi, filmin yapımcıları ile temasa geçerek ünlü oyuncu ve film ekibinin konaklamasını üstlenebileceklerini belirtti. Görüşmelerden olumlu sonuç alınıp Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage ile 220 kişilik ekibin Karahayıt’taki Colossae Otel’de konaklaması kesinleşince, otelde özel çalışmalar başlatıldı. Ek tesis inşaatında plan değişikliği yapan otel yönetimi, aktör için 160 metrekarelik özel kral dairesi inşaatının startını verdi. Özel saunası, çalışma odası, misafir ağırlama bölümü, yatak odaları ve mutfağı bulunacak üç katlı kral dairesinin alt katında yüzme havuzu da olacak. Tripleks kral dairesi yaklaşık 250 bin dolara mal olacak.

DUVAR RENKLERİNİ NICOLAS CAGE SEÇTİ 

Güvenlik için ayrı giriş çıkışın da bulunacağı kral dairesinin 25 Ocak’a kadar tamamlanması için çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Colossae Termal Otel Müdürü Şeref Karakan ve Genel Müdür Yardımcısı Metin Paç, dünyaca ünlü bir sanatçıyı ağırlamak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve tüm detayları düşündüklerini söyledi. Paç “Her ayrıntıyı düşündük. Dairede kullanılacak renkleri Nicolas Cage belirledi. Duvar gri, tavan beyaz ve dolaplar da koyu ceviz renginde oldu. Çalışmalarımızı Nicolas Cage gelinceye kadar tamamlayacağız. Amacımız Denizli ve Pamukkale adını dünyaya duyurmak” dedi.

    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!