NGC'den Emniyet Müdürü'ne teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

NGCden Emniyet Müdürüne  teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 14:36

NGC'den Emniyet Müdürü'ne teşekkür plaketi

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- UYUŞTURUCU ile mücadele kapsamında önemli başarılar elde eden Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Ekici, teşekkür plaketi verdi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü, 'Uyuşturucuya geçit yok' sloganıyla uyuşturucu kullanan ve satanlara yönelik mücadele başlattı.
Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın göreve başladığı günden bu günü kadar 100’e yakın uyuşturucu kullanıcısı ve yakalandı. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC), Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne uyuşturucu ile mücadele çalışmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. NGC Başkanı Bayram Ekici, Emniyet Müdürü Artunay ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürü Osman Cihan Torun’a teşekkür plaketi verdi. Emniyet Müdürü Artunay, gazetecilerin plaket vererek kendilerini teşvik ettiğini söyledi. Toplumun en önemli sorunlarından birinin uyuşturucu olduğuna dikkat çeken Artunay, şöyle konuştu:
"Biz toplumumuzu bu beladan uzak tutmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Uyuşturucu kadar insanın kendisine zarar veren başka bir şey yok. Geleceğimiz olan gençleri bu sorundan uzak tutmak bizim en önemli görevlerimiz arasında. Bu konuda ciddi bilgilendirme çalışmaları da yapıyoruz"ştu.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!