Nezaket Okulu öğrencilerine sağlık taraması

Güncelleme Tarihi:

Nezaket Okulu öğrencilerine sağlık taraması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 15:07

Nezaket Okulu öğrencilerine sağlık taraması

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- PURSAKLAR Belediyesi Nezaket Okulu'nda eğitim gören 3 ila 5 yaş arasındaki çocuklara kurum doktoru Bülent Kaymaz tarafından genel sağlık taraması yapıldı.

Pursaklar Belediyesi, eğitimden kültüre, sağlıktan spora her alanda hizmet vererek toplumun tüm kesimlerine hitap ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar arasında Nezaket Okulunda eğitim gören miniklerin sağlık taramaları da düzenli olarak yapılıyor. Ağız ve diş sağlığı, göz taraması ve genel sağlık kontrolleri gibi dönem dönem yapılan kontrollerde aileler çocukların sağlık durumu hakkında bilgilendiriliyor. Pursaklar Belediyesi Kurum Doktoru Bülent Kaymaz, Nezaket Okulunda yaptığı genel sağlık taramasında öğrencilerin sağlık durumunu ve yapılması gerekenler hakkında hem eğitmenleri hem de velileri bilgilendirdi.

Sağlıklı yaşam konusunda çocukları bilgilendiren Dr. Bülent Kaymaz, "Çocuklarımıza beslenme alışkanlıkları, soğuktan korunma yöntemleri ve sağlıklı yaşamın önemini anlattık. Yaptığımız muayenelerde öğrencilerimizin genel sağlık durumlarının iyi olduğunu gördük. Hepsine sağlıklı eğitim dönemi diliyorum" dedi. Veliler de sunulan hizmetlerden dolayı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!