Nez’le spor zamanı

Güncelleme Tarihi:

Nez’le spor zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2010 00:00

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Nez, erkek dergisi FHM için stüdyoya girdi. Spor konseptli çekim için ‘fitness eğitmeni’ olan Nez, dergideki röportajında da gözlerden uzak olmasının nedenlerini ve hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Haberin Devamı

NEZ FOTOĞRAFLARI

FHM için gerçekleştirdiğin spor konseptli çekim nasıl geçti? Spor konseptini kendinle bağdaştırabildin mi bari?

- Yaşım gereği spor giyinen bir kadın olduğum için çok rahat bir çekim oldu. Mesleğimden önce kendi sağlığım için her zaman spor yaparım. Evimde bir koşu bandım var, her sabah olmasa bile haftanın 3-4 günü koşuyorum ve en önemlisi her zaman karın kaslarımı güçlendirmek için yarım mekik çekiyorum.
   
Ortalıktan kayboldun, bu süre içinde ne yaptın? 

- Her yıl yeni bir albüm, yeni bir proje bence biraz fabrikasyon işe dönüşüyor ve insanlar da bundan sıkılabiliyor. Biraz bu sektörden uzaklaşmak hoşuma gitti sanırım. ılk çıktığım yıllarda gerçekten her yerdeydim ve inanılmaz başarılı bir çıkış yakalamıştım. Biliyorsunuz, ilkler asla unutulmaz. Sanıyorum her zaman gündemde olmak bana göre bir şey değil.

Bundan sonra gidişat ne yönde?    

- Mesleğim için sürekli göz önünde olma devrim kapandı ve bu tamamıyla benim kendi seçimim. Kendi işimin patronu oldum ve bir ömür kendimi geliştirip mesleğimde huzurlu, sağlam adımlarla ilerlemenin keyfini çıkaracağım.

HADİSE'NİN SESİNE ÇOK İYİ DİYEMEM

Sence yokluğunda senin tahtına biri oturdu mu? Oturduysa ne zaman kaldırmayı planlıyorsun?   


- Bence Türkiye’de iyi bir yorumcu olan ve üstüne dans da edebilen erkeklerden bir Tarkan var. Kadınlardan ise son zamanlarda Hadise... Ama yorum ve ses açısından çok çok iyi diyemem ona. Tahtıma biri konar diye bir korkum asla olmadı. ılk çıktığım yıllarda bile “Yeni Nez” yarışması yapılmıştı. Bu beni yüceltir. Sadece bir Nez var ve ben ölene kadar bu böyle olacak.

“Artık fiziğimle değil, işlerimle gündeme gelmek istiyorum” sözü yerine söylenebilecek yaratıcı bir laf geliyor mu aklına? şu klişeden sen kurtar bari bizi...

- Artık tecrübelerim sayesinde ne isteğimi bildiğim için daha şanslıyım. Kimi sesini beğenir, kimi fiziğini beğenir ama önemli olan ne yapıyorsam kendim için yüz 100 isteyerek yapıyorum.

Hangi dans çeşidini seviyorsun?

- Latin, Latin, Latin! Müthiştir...

Yakınlarına sorsak Nez’i üç kelimeyle özetle diye, ne derler sence?

- İlk bakışta herkesin çok yanlış tanıdığı, tanıdığınızda kalbini ve dostluğunu çok seveceğini duygusal, çok zeki, çalışkan merhametli bir kadındır derler.

HER YERİMİ SEVİYORUM

Vücudunda en beğendiğin ve en beğenmediğin yerin neresi?

- Kendimle çok barışık olduğum için, her yerimi ayrı seviyorum ama şurası, burası diyemem. (Gülüyor)

Vücudunda hiç estetik var mı? Yapmayı düşünüyor musun?

- Hayır yok ve sanıyorum buna biraz karşıyım. Her halimin, her çizgimin bir anısı var. Bu yüzden hiç estetik yaptırmak istemeyebilirim.

Erkekte dikkat ettiğin ilk şey nedir? Bir de tam tersini sorayım; erkekte ne görürsen anında soğursun?

- Bir erkeğin benim için doğal, samimi ve komik olması önemli ama eli kolu şöyle olsun diye bir durumum hiç olmadı. Elbette temizlik önemli!

Alışverişle aran nasıldır? Kendinden geçen tiplerden misin? En fazla ne alırsın?

- Ne çok iyi ne çok kötü... Saatlerce alışveriş yapmasını sevmem, alırım ve genelde daha denemeden üzerimde hayal ederim.

Olur mu peki?

- Olur. (Gülüyor) En çok aldığım şey ise son zamanlarda jean ve ayakkabı.

BEN KOLAY KOLAY SARHOŞ OLMAM

Nez ilişkide nasıldır? Daraltır mısın erkek arkadaşını yoksa rahat mısındır?


- İlişki huzur veriyorsa dır dır olmaz! ıki taraf da rahat olmalı ama saygı yitirilmemeli. Genelde sabırlıyım ama karşı tarafın yalan söylediğini anladığımda anında ilişkimi bitiririm. Sahte olan ilişki asla yürümez, zor da olsa doğruyu söylemeliyiz.

Yaptığın iş itibariyle vücuduna sürekli dikkat etmen gerekiyor. Özellikle uyguladığın bir şeyler var mı? şöyle iskendersiz, fast food’suz hayat sıkıcı değil mi?

- Her şeyi ye ve yediğinden pişman olma diyenlerdenim. Her şeyi yerim ama deli gibi değil. Abartırsam ertesi gün biraz daha dikkat ederim ama yemeksiz bir hayat düşünemiyorum, çok büyük bir mutluluk.

En son sarhoş olduğun zamanı hatırlıyor musun? Hatırlıyorsan ne yaptığın da aklındadır.

- Ben kolay kolay sarhoş olabilecek bir yapıya sahip değilim. ıçerim ama kontrollü. Asla kötü bir hale gelmem, gelenlerin hali gerçekten çok üzücü! Bence içen adam daha çok hata yapar. Keyifliyken içmesini bilen bir kadınımdır.

KALÇA KADINLIĞIN SİMGESİ

Türkiye’nin en güzel kalçasına sahip kadınlardan birisin. Jennifer Lopez’le başlayan bu akımı Türkiye’ye sen soktun. Bunun için özel bir çaba sarf ettin mi? Hani Jennifer’dan esinlenme gibi falan?


- Bu genetik bir durum... O yıllarda isteseydim bile değişemezdim. Evet, bir ilk gibi oldu ve kilo verip ben de diğerlerine benzemeliyim düşüncesine sahip olmadım. Ee Türk kadını biraz kalçalı olur zaten. Jennifer Lopez’den hiç etkilenmedim ama hep güzel bulmuşumdur onu. Bir kadında kalça, orantılı bir şekilde olursa kadınlığın en önemli simgesi haline döner. Bir kadının kalça kıvrımı onu daha da kadın yapar.

Haberin Devamı

JULIO IGLESIAS’I REDDETTİM

Erkekler arasında beğenildiğin âşikar. şu zamana kadar aldığın en acayip teklif neydi? Ya da bir erkekle aranda geçen değişik bir anı var mı?

- Julio Iglesias birkaç yıl önce konser için ülkemize gelmişti, ben de basın toplantısında onun tercümanlığını yapıyordum. Röportaj öncesi beni yemeğe davet etmişti. Çok şirin bir tavrı vardı gerçekten. Eski filmlerdeki gibi... Ona teşekkür edip teklifini nazikçe geri çevirdim. ışin komik tarafı, bir gazeteci “Sizi bir kadın reddetti mi?” diye sordu. “Evet” dedikten sonra gülümseyerek bana baktı. Kıpkırmızı oldum.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!