Neymar İstanbul’da 4 saat kaldı

Güncelleme Tarihi:

Neymar İstanbul’da 4 saat kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 09:06

Barcelonalı futbolcu Neymar da Silva Santos Junior, özel bir organizasyon için geldiği İstanbul’da sadece 4 saat kaldı. Organizasyona ve kendisi adına düzenlenen partiye katılmadan İspanya’ya döndü.

Haberin Devamı

Barcelona takımının Brezilyalı yıldızı Neymar da Silva Santos Junior, Alanya’da düzenlenecek International Royal Cup’a katılmak üzere önceki akşam İstanbul’a geldi. Ancak ani bir kararla planlarını değiştirdi. Alanya’daki organizasyona katılmadığı gibi aynı akşam kendisi adına Ulus 29’da düzenlenen partiye de gitmeyen 22 yaşındaki futbolcu, İstanbul’a inişinden yaklaşık dört saat sonra İspanya’ya dönmek üzere Beşiktaş’taki Shangri La Otel’den çıkış yaptı. İddiaya göre İspanya’dan aldığı bir telefon sonrası geri dönmeye karar veren Neymar, özel uçağıyla Türkiye’den ayrıldı.

Neymar İstanbul’da 4 saat kaldı

Neymar için düzenlenen Ulus 29’daki partinin davetlilerinden Burcu Esmersoy, dönüş haberini alır almaz havalimanına giderek ünlü futbolcuyla hatıra fotoğrafını orada çektirdi.

Haberin Devamı

ARDA’DAN TESPİH JESTİ
Arda Turan, kendisi için “Çok büyük bir oyuncu. Her zaman ona hayranlığımı bire bir dile getiriyorum” diyen Neymar’a bir jestle karşılık verdi. Turan, yıldız futbolcuya “NJR” harfli tespih hediye etti. Neymar çok sevdiği tespihle basına poz verdi.

Neymar İstanbul’da 4 saat kaldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!