Neymar imzayı atıyor

Güncelleme Tarihi:

Neymar imzayı atıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 16:12

Barcelona Kulübü, yaptığı açıklamayla, Brezilyalı futbolcu Neymar ile sözleşmesinin 2021 yılına kadar uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz PSG'nin ciddi şekilde ilgilendiği ve Fransız ekibinin astronomik tekliflerini geri çevirerek Barcelona'da kalacağını açıklayan Neymar'ın sözleşmesi konusunda Katalan ekibinden resmi açıklama geldi.

Barcelona yaptığı açıklamayla Neymar ile anlaşma varıldığını ve Brezilyalı yıldızın cuma günü kendisini Haziran 2021'e kadar Barcelonalı yapacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 2013 yazında Santos'tan Barcelona'ya transfer olan Neymar'ın eski sözleşmesi 2018'e kadar geçerliydi.

MASCHERANO İMZALADI
Öte yandan Barcelona, Arjantinli defans oyuncusu Javier Mascherano'nun sözleşmesinin 30 Haziran 2019'a kadar uzatıldığını açıkladı. Barcelona Kulübünden yapılan açıklamada, düzenlenen imza törenine Javier Mascherano'nun yanı sıra kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, başkan yardımcısı Jordi Mestre, spor direktörü Javier Bordas ve teknik sekreter Robert Fernandez'in katıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

2010 yılında Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan 32 yaşındaki Mascherano, Katalan kulübünün defanstaki değişmez isimlerinden biri oldu. Şimdiye kadar 290 maçta forma giyen Mascherano, Barcelona formasıyla 17 kupa kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!