Neymar: Balotelli iyi bir delikanlı

Güncelleme Tarihi:

Neymar: Balotelli iyi bir delikanlı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2013 01:24

Konfederasyon Kupası’nda Brezilya’nın İtalya’yı 4-2 yendiği maçtan sonra konuşan yıldız oyuncu, Mario Balotelli için “iyi bir delikanlı” dedi.

Haberin Devamı

BALOTELLI ile havanın sıcaklığı hakkında konuştuklarını ve kendisine bu havaya alışması gerektiğini söyleyen Neymar İtalyan oyuncu hakkında ise, “Balotelli iyi bir delikanlı ve rakip defansta problemler yaratan harika bir oyuncu. Fakat onun gol atmasını engelleyebilecek olan takım arkadaşlarım ile mutluyum” ifadelerini kullandı. Bu arada Brezilya-İtalya maçı sonrası Los Angeles Lakers’lı Kobe Bryant’ın yıldız oyuncular ile görüştüğü öğrenildi.

TAHİTİ’YE BİR DARBE DE URUGUAY’DAN: 8-0

DÜN oynanan Konfederasyon Kupası grup maçlarında yine dikkat çekici sonuçlar alındı. Güney Amerika temsilcisi Uruguay, İspanya’nın 10-0 yendiği Tahiti’yi 8-0 gibi bir skorla mağlup etti. Uruguay’ın gollerini  Hernandez (4), Luis Suarez (2), Lodeiro ve Diego Perez kaydetti. Karşılaşma sonrası Tahitili futbolcuların bir hayli üzgün oldukları gözlendi. İki takımın da 90 dakikayı 10 kişi tamamlaması dikkat çekti.
Yine B Grubu’nda oynanan diğer maçta İspanya, Nijerya’yı yıktı: 3-0. Boğaları, Afrika ekibi karşısında zafere taşıyan gollerin ikisini Jordi Alba atarken, bir gol de Fernando Torres’ten geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!