Nevzat Şakar'dan İlhan Cavcav'a sert eleştiri

Güncelleme Tarihi:

Nevzat Şakardan İlhan Cavcava sert eleştiri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2011 00:00

Trabzonspor, Bursaspor'un yıldız oyuncusu Volkan Şen'in transferi için girişimlere başladı. Bordo-mavililer Volkan'la birlikte İbrahim Öztürk'ü de kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Şenol Güneş ile koordineli olarak transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Engin Baytar'ın Galatasaray'a transfer olmasının ardından kadroda derinliği artırmak isteyen Trabzonspor, Volkan Şen'i almak için Bursaspor'a teklif yaptı. Başkan Sadri Şener, Volkan Şen'i transfer etmek istediklerini doğrulayarak, "Volkan yeteneklerine inandığımız kaliteli bir futbolcu. Bursaspor kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün de teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda bu oyuncuyu satmayı planladığı ve transferin bu hafta içerisinde kesinlik kazanabileceği belirtildi.

İBRAHİM ÖZTÜRK İÇİN DE GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Bordo-mavililer yine Bursaspor'da fazla forma şansı bulamayan tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk'ü de kadrosuna katmak istiyor. Bu konuda da görüşmelerin sürdürüldüğü Trabzonspor'un Bursaspor'a takas dahil olmak üzere bir çok alternatif sunduğu belirtiliyor. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçının ardından transfer çalışmalarını daha da yoğunlaştırması beklenen Trabzonspor'un 1'i yabancı olmak üzere 3 transfer daha yapabileceği iddia edildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de elinde daha fazla alternatif oluşturması için yapılması muhtemel transferlere çok sıcak baktığı vurgulandı.

Haberin Devamı

ŞAKAR: "İLHAN ABİ SANIRIM İLAÇLARINI ALMAYI UNUTTU"

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu ile gerilen ipler neticesinde açıklama yaparak, "Trabzonspor ve Galatasaray'ı Kulüpler Birliği'nden ihraç edebiliriz" diyen İlhan Cavcav'a asbaşkan Nevzat Şakar'dan tepki geldi. Şakar, "Sanırım İlhan abi ilaçlarını almayı unuttu. Ona ilaçlarını almasını öneriyoruz. Kendisi sevdiğimiz ve saygı gösterdiğimiz bir kişidir. Ama söylediklerini ölçüp öyle konuşmalı. Trabzonspor hakkında konuşurken daha dikkatli davranmalı" diye konuştu.

TARAFTARLAR ARENAYA HÜCUM EDİYOR

Trabzonsporlu taraftarlar Atletic Bilbao ile Türk Telekom Arena'da oynanacak olan rövanş maçına akın ediyor. Bu sabah itibariyle satılan bilet sayısının 15 bini bulduğu ve maç saatine kadar tüm biletlerin satılmasının planlandığı belirtildi. Bordo-mavili takımın yönetim kurulu üyesi Coşkun Çebi, taraftarların ilgisine teşekkür ederek, "İlk iki günde oldukça iyi bir satış rakamına ulaştık. Taraftarlarımızın bizi Arena'da yalnız bırakmayacağına ve tribünleri tamamen dolduracağına inancımız oldukça yüksek. Herkes gerçek taraftarın nasıl olabileceğini görecek. Bordo-mavi renklerde görsel bir şölen yaşanacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!