Nevşehir'de 15 Temmuz anması

Güncelleme Tarihi:

Nevşehirde 15 Temmuz anması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 16:32

Nevşehir'de 15 Temmuz anması

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR,(DHA)- 15 TEMMUZ Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir'de Şehitlik Parkı’nda tören düzenlendi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ’nin yanı sıra daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler ile yakınlarının katıldığı etkinlik, 15 Temmuz şehitleriyle tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Altınoluk Camii İmam Hatibi Ramazan Öz’ün okuduğu Kuran'ın ardından Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk dua etti.
Şehit ailelerinin de katıldığı şehit mezarlarının ziyaretinin ardından Kurşunlu Camiinde, Mevlit okutuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle  Mevlide katılanlara Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazileri Birimince, Kurşunlu Camii bahçesinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!