“Nevşehir Turizm Kümelenmesi'' konulu bilgilendirme toplantısı

Güncelleme Tarihi:

“Nevşehir Turizm Kümelenmesi konulu bilgilendirme toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 11:59

“Nevşehir Turizm Kümelenmesi'' konulu bilgilendirme toplantısı

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Kümelenme Destek Programı kapsamında “Nevşehir'de Turizm Kümelenmesi” konulu bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Müdürü Levent Ak, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği ( KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, Turizm oda ve dernek başkanları ile  NEVÜ  turizm bölüm ve programlarından akademisyenler katıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel’in açış konuşması ile başlayan toplantıda, Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç. Dr. Birol Mercan ve Uzman Muhittin Koraş tarafından gerçekleştirilen sunumlarda;  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kümelenme Destek Programının kapsamı, destekleri, Konya OSB’de Otomotiv ve Ayakkabı kümelenmesi, yurt içi ve yurt dışı kümelenme örnekleri ile kümelenmenin ne olduğu ve Kapadokya bölgesinin turizm kümelenmesi ile neler kazanabileceği anlatıldı.
Bilgilendirme ve istişare toplantısı; soru, cevap ve istişare bölümünden sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel tarafından konuşmacılara günün anısına plaket ve teşekkür belgeleri takdimi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!