Nevşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni

Güncelleme Tarihi:

Nevşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 19:05

Nevşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni

Haberin Devamı

Zafer BARIŞ/NEVŞEHİR (DHA) – 24 HAZİRAN'da yapılacak 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olabilmek için Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Ünver'in yerine, Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Atilla Seçen Başkan seçildi.

Nevşehir Belediye Meclisinde bugün yapılan belediye başkanlık seçiminde, 9 MHP, 16 AK Parti belediye meclis üyesinin tamamının oyunu alan Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Başkanı oldu. Belediye Meclisinde yapılan seçim sonrasında teşekkür konuşması yapan Atilla Seçen, uzun süredir Belediye Meclisi üyesi olarak görev yaptığını belirterek, ‘’Meclis Başkan Yardımcısı olarak şimdiye kadar şehrimize hizmet ettik. Sizlerin teveccühü ile de artık Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmete devam edeceğiz. Bu onurlu ve şerefli aynı zamanda da çok zor, çetrefilli, çok yaman bir görevi şahsıma tevdi ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı seçilen Atilla Seçen daha sonra görevini istifa eden Hasan Ünver'den teslim aldı. Seçen, Ünver'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Nevşehir Belediyesinde yapılan devir teslim törenine, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve belediye meclis üyeleri katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!