Nevşehir Belediyesi 40 Günde Şifa Meydanı Köprülü Kavşağını Hizmete Kazandırdı

Güncelleme Tarihi:

Nevşehir Belediyesi 40 Günde Şifa Meydanı Köprülü Kavşağını Hizmete Kazandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:33

NEVŞEHİR BELEDİYESİ ŞİFA MEYDANI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞINI HİZMETE AÇTI

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılan 5. gerdanlık olarak da nitelendirilen Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı, araç trafiğine açıldı.
Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Devlet Hastanesi Kavşağı’nda özellikle son yıllarda artan trafik yoğunluğunun ciddi anlamda hafifletilmesinin yanı sıra, Nevşehir Devlet Hastanesi’ne acil hasta taşıyan ambulanslara bu alanda özel bir ulaşım ağı oluşturarak, ulaşımlarının daha rahat bir şekilde sağlanması amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın yapımı tamamlandı.
Gerçekleştirilen ihalenin ardından, yüklenici firmaya yer teslimi yapımından sonra geçen 40 günlük sürenin ardından Şifa Köprülü Kavşağı araç trafiğine açıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in koordine ettiği Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın söz verildiği gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde hizmete kazandırılarak vatandaşlara 2 bayram sevincinin yaşatılması için Nevşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimleri adeta seferber oldu.
Kimi zaman gece yarısını bile geçen yorucu ve zahmetli çalışmalar meyvesini verdi ve Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı vatandaşlarımızın hizmetine kazandırıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, vatandaşlara verdikleri her sözün arkasında durduklarını belirterek, bu hizmetlerden biri olan Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.
Nevşehir’de belediyecilik alanında önemli yatırımlara imza attıklarını ve bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde bu yatırımların süreceğini aktaran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: “Nevşehir’e yön veren yatırımlarla halkımıza en nitelikli hizmetleri vermeye çaba harcıyoruz. Halen 80 Milyon TL’si alt yapı olmak üzere toplamda 250 Milyon Lira bedelli yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte de 1.5 Milyar TL’lik bir yatırımı şehrimize kazandırmak için var gücümüzle çaba harcıyoruz. Bu yatırımları şehrimize kazandırabilmek için mesai tanımaz bir anlayışı kendimize temel şiar edindik. Bugüne kadar halkımıza hangi hizmet için söz vermiş isek, bu sözümüzün arkasında durduk, bundan sonra da durmayı halkımızın destekleri devam ettiği sürece devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın hizmete kazandırılması için belediyemizin tüm hizmet birimlerindeki arkadaşlarımız büyük bir azim ile ellerinden gelenin daha fazlasını ortaya koyarak vatandaşlarımızın bu hizmetten en kısa sürede yararlanması için ciddi fedakarlıklar yaptı. Tüm görev arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra hizmete kazandırılan Şifa Köprülü Kavşağı’nın bulunduğu alanda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile birlikte incelemelerde bulundu.
Ziyarette, vatandaşlarda kendilerine sunulan bu hizmetten dolayı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ve beraberindeki milletvekillerine teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!