Nevruz'un Esra Erol'da programından neden ayrıldığı ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Nevruzun Esra Erolda programından neden ayrıldığı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:33

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında taliplerini beğenmeyerek bir bir gönderen gelin adayı Nevruz, sağlık koşullarını gerekçe göstererek yayına çıkmayacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

SPİKERLİK KURSUNA BAŞLAMIŞ 

Sürpriz ayrılıkla ilgili gerek Esra Erol, gerekse Nevruz tarafından net bir açıklama yapılmazken ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce Flash TV'den sunuculuk teklifi aldığı öne sürülen Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.

ESRA'NIN KOLTUĞUNA GÖZ DİKMİŞTİ

Daha önce Esra Erol'un programında "Ben de sunuculuk yapabilirim" diyen Nevruz'un bu sözleri basına "Esra'nın koltuğuna göz dikti" şeklinde yansımıştı.

EVLİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Daha önce hiç evlenmediğini söyleyerek evlenmemiş adayları beklediğini vurgulayam gelin adayı Nevruz Esra Erol'un ısrarı sonrası daha önce evlilik yaptığını itiraf etmişti.

"BEN DE VAJİNİSMUS HASTALIĞI VAR" DEMİŞTİ

Düğünde çekilmiş olan bir fotoğrafın ekrana gelmesiyle evliliği kabul eden gelin adayı şimdiye kadar neden böyle bir yalana başvurduğunu da şu sözlerler açıklamıştı: "Bizimkisi tam anlamıyla bir evlilik değildi. Ben de Vajinismus hastalığı vardı. O yüzden bu evliliği evlilik olarak kabul etmiyorum."

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!