"Nevriye Yılmaz bize büyük katkılar yapacak"

Güncelleme Tarihi:

Nevriye Yılmaz bize büyük katkılar yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 15:35

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, FIBA Avrupa Ligi normal sezon kuraları ve Nevriye Yılmaz transferini değerlendirdi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Ekrem Memnun, Nevriye Yılmaz'ın Galatasaray'a gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:
“Kendisiyle daha önce Galatasaray'da çalıştık ve şampiyonluk kazandık. Tecrübesi, oyunculuğu ve göstereceği kazanma azmiyle yeni hedeflerimize ulaşmamıza büyük katkılar yapacağına yürekten inanıyorum. Bu transferin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.”

Avrupa Ligi normal sezon grubunu da değerlendiren Ekrem Memnun, şu ifadeleri kullandı:
“Bizim grubumuzda Rusya'dan Ekaterinburg, İspanya'dan Perfumerias Avenida, Çek Cumhuriyeti'nden USK Prag, Polonya'dan Polkowice, Fransa'dan Mondeville ve Hırvatistan'dan Novi Zagreb takımları var. Zor bir gruba düştük. Ekaterinburg bu yıl en büyük favorims gösteriliyor. Amacımız alınabilecek maksimum sayıda galibiyet alarak play-off'a çok avantajlı bir yerden girmek. Grubun kuvvetli olması şimdilik dezavantaj olarak görünüyor olsa da play-off eşleşmelerinde avantaj olabilir. Bu takımların hiçbirinden çekinmiyoruz. Bu aşamada ilk hedef play-off'a iyi bir yerden kalmak. Hayırlı olsun.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!