Neustadter İstanbul’da!

Güncelleme Tarihi:

Neustadter İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 23:23

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yarın düzenlenecek törenle kendisini Fenerbahçemize bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak olan Roman Petrovich Neustadter, bugün 23.15 sularında İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter, FB TV'de açıklamalarda bulundu.

Rus yıldız, Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söylerken, hava limanındaki karşılaşmayı ''Çılgınca'' sözleriyle yorumladı.

İşte Roman Neustadter'in öne çıkan açıklamaları...

"Burada olduğum için çok mutluyum. Havalimanında çok güzel ve sıcak bir karşılama oldu. Hatta çılgınca olarak nitelendiriyorum. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmakta dolayı çok mutluyum. Öğleden sonra da takım arkadaşlarıma katılmak için sabırsızlanıyorum.''

"EURO2016'DA OLMAK HARİKA BİR TECRÜBE"
"EURO2016 harika bir tecrübe oldu. Takımın netleşmesine 2 gün kala ben çağırıldım. 1 gün kala pasaportumu alıp takıma katıldım. Orada olmaktan çok mutlu oldum ama 1 puanla veda ettiğimiz için üzgünüm. Dünya Kupası'na kadar önümüzde bir süre daha var. Ancak EURO2016'da oynamak benim için bir hayalin gerçekleşmesi oldu.

"ALMANYA DIŞINDA OYNAMAYI HEP İSTEDİM"
Almanya dışında oynamayı hep istedim. Yeni bir ülke, yeni bir dil, yeni bir kültür... Olumlu anlamda söylüyorum, çılgın bir taraftarı olan bir kulübe geldim. Şu an 28 yaşındayım ve 28 yaş böyle bir tecrübe için çok uygun.
Adaptasyon için yolun başındayım. Almanya'da birçok Türk rap şarkısı var. Yayınlamış olduğum videodaki şarkı da onun bir versiyonu. Havalimanı yolundaydım ve benim için eğlenceli bir an oldu."

"ÇOK ÇALIŞKAN BİR OYUNCUYUM"
Ben çok çalışkan bir oyuncuyum. Her zaman 0'üme ulaşmaya gayret gösteriyorum. Eğer limitlerimi zorlarsam bundan mutlu olacak kişi de benim. Tabii ki bazen olmuyor. Ama her zaman koşabiliiriz, mücadele edebiliriz. İdmanlarımı da bu düşünceyle yapıyorum.
Ben adil oynamaya çalışıp, sertliğimi de göstermeye çalışan bir oyuncuyum. Belki kariyerimde birkaç kez kırmızı kartlık anım oldu ama görmedim. Hava toplarında etkiliyim, top kapma özelliğim gelişmiş durumda. Savunma yaparken hücuma yardımcı olmak da benim sevdiğim bir durum. 3. bölgeye yardımcı olabilmek önemli, buradaki işimin de bu olacağını düşünüyorum.

"KARİYERİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE DEFANSİF ORTA SAHA OYNADIM"
Ben aslında kariyerimin büyük bölümünde defansif orta saha olarak görev yaptım. Son dönemde stoperde oynadım ama buraya da çok çabuk uyum sağladım. Burada karar hocamızın olacak. Ben sadece takıma yardımcı olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Fenerbahçe'nin de ben bu yüzden benimle ilgilendiğini de düşünüyorum.

"33 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM"
Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyeceğim. Schalke'de de bu numarayı giydim. Bu sayıyı seviyorum." (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!