Neslihan'ın ölümüne neden olan şoför: Uykusuzdum, dalmışım (2)

Güncelleme Tarihi:

Neslihanın ölümüne neden olan şoför: Uykusuzdum, dalmışım (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 16:19

Neslihan'ın ölümüne neden olan şoför: Uykusuzdum, dalmışım (2)

Haberin Devamı

'SANİYELERLE ÖLÜMDEN KURTULDUM'
Kayseri'nin merkez Talas İlçesi'nde dün meydana gelen kzada, halk otobüsünün altında kalmaktan saniyelerle kurtulduğunu söyleyen 20 yaşındaki Fatma Parlak, "Ölümü ensemde hissettim. Arkadaşım bana mesaj atmıştı. Onu okumak için yaya geçidine inmedim. İnseydim, şimdi ölmüştüm" dedi. Çalıştığı kafeye gitmek için karşıya geçmek isteyen Fatma Parlak,o dehşet anlarını, DHA’ya  şöyle anlattı:
"Kazanın meydana geldiği kaldırımda yürürken, arkadaşım Dilek Şafak’tan bir telefon mesajı geldi. Onu okumak için, kaldırımdan yaya geçidine inmem gecikti. Mesaja bakarken arkamdan müthiş bir ses geldi. Ardından sırtıma metal parçaları değince, kendimi can havliyle, önümdeki kafenin bahçesine attım. Geriye dönüp baktığımda yerde bir ceset, başörtüsü ve ayakkabı ile kanlar gördüm. Yaralılar vardı. Şoke olmuştum. Dilim tutuldu. Bir süre kendime gelemedim. Hemen ailemi arayıp, durumu bildirdim. Ölen kız öğrenci gözümün önünden hiç gitmiyor. Sabaha kadar uyku tutmadı. Psikolojim bozuldu."
Olayın kamera görüntülerini defalarca izlediğini belirten Fatma Parlak, halk otobüsünün şoförünün uyukladığını öğrendiğini belirterek, "İnsan hayatı ne kadar ucuz. Yeteri kadar dinlenmeden direksiyona geçilirse, olacağı bu. Şahitlik yapacağım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!