Neslihan Kozanoğlu sucukları

Polonezköy’e beş dakika mesafedeki Cumhuriyet Köyü’nde yaşayan Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti, buradaki çiftliklerinde küçük ve büyükbaş hayvan besliyor.

Hayvanların bakımına büyük önem veren Neslihan Hanım, bu tutkusunu profesyonelliğe dönüştürme kararı aldı ve kendisine para kazandıracak bir işin ilk adımını attı. Neslihan Hanım, kendi adını taşıyacak bir marka oluşturacak ve sucuk, pastırma, kavurma ürünlerini piyasaya sürecek. Markanın tanıtım daveti ise 29 şubat’ta Kozanoğlu çiftinin Cumhuriyet Köyü’ndeki çiftliğinde yapılacak.
Mezbaha Kars’ta
Büyük bir heyecanla çalışmalara başlayan Neslihan Kozanoğlu, ileride işlerini daha da büyütmeyi hedefliyor: “Dört ay önce Kars’tan büyükbaş hayvan alıp çiftliğimizde yetiştirmeye başladım. Ardından Kars’ın eski belediye başkan yardımcısı Saffet Özdemir ile bu ilimizin önde gelen işadamlarından Demir Bey, bana bu işi yapma teklifinde bulundu. Fikre sıcak baktım ve Kars’ta 15 personelin çalıştığı bir mezbaha kurduk. Entegre bir tesis, Tarım Bakanlığı’nın onayıyla haftada iki gün müfettişler denetliyor. Ortaklarım Kars’ta mezbahayı idare edecek, ben de ıstanbul’da satış ve pazarlama kısmına bakacağım. Firmamızın adı Kars Kare. Sucuk, pastırma ve kavurmalar, Neslihan Kozanoğlu markasıyla satılacak. Ürünlerimizi Türkiye’nin her yerinde satışa sunacağız. Bu işi becerebilirsem, peynircilik üzerine de çalışmalar yapacağım.”

Verda eğlendiriyor
Levent Penso’nun kızı Verda Penso, Astoria Alışveriş Merkezi’nde bulunan kafeleri Clementine’de özel partiler düzenlemeye başladı. Geçtiğimiz gece ikinci partiyi gerçekleştiren Verda Hanım’a en büyük destek kardeşi Serim Penso’dan geldi. Kardeşlerin organize ettiği gecede 90’lı yılların hit olmuş yabancı parçaları çalındı. Dansçıların şovlarıyla renklenen parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Havalimanı hikayeleri
Yolcu edilenlerle yolcu edenlerin, karşılayanlarla beklenenlerin havaalanı hikayeleri, yakında Star TV’de ekrana gelecek. Ünlü oyuncu ve manken Atilla Saral’ın sunuculuğunu üstlendiği bu yeni programda gerçek kavuşmalar, hasretler, ayrılıklar izleyiciyle paylaşılacak. Çekimler için bir süre önce kolları sıvayan Saral ve ekibi, şimdi günün yaklaşık dokuz saatini Atatürk Havalimanı’nda geçiriyor.

Hatıra fotoğrafı
Barış Tansever’in sahibi olduğu, Ulus’taki Sunset Restoran, dünyaca ünlü şef Hiroki Takemura’nın hazırladığı birbirinden farklı lezzetlerden oluşan mönüsünü müşterilerin beğenisine sunmaya başladı. Restorandaki yemeklerin tadına bakanlar arasında önceki gece futbolcular Elano Blumer ve Jo Alves de vardı. Ünlü futbolcular, New York’tan tanıdıkları Takemura ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi...

Kızı oldu
Kerem Özçapkın ile evlendikten sonra mankenliğe veda eden Pınar Tezcan, geçen ay bir bebek dünyaya getiren Esra Eron ve eşi Murat Aşık’la ıstinye Park’ta bir araya geldi. Dokuz aylık hamile olan Pınar Hanım, bu buluşmanın ertesi günü de doktorunun isteği üzerine Amerikan Hastanesi’ne yattı. Heyecanlı bekleyiş dün sona erdi ve Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın çifti, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, dün sabah saatlerinde dünyaya gelen kızlarına ‘Derin’ ismini verdi.

Eski dostlar dağda buluştu
Ajda Pekkan, geçtiğimiz haftayı Uludağ’da geçirdi. Süper Star burada hem konser verdi hem de tatil yaptı. Hayri-Lale Yazıcı çiftinin sahibi olduğu Grand Yazıcı Hotel’de konaklayan sanatçı, vaktinin çoğunu çok eskiden beri dost olduğu Lale Hanım ile geçirdi. ıkili kimi zaman karlı tepelerde çocuklar gibi eğlendi kimi zaman da otelde iddialı kağıt oyunları oynadı...

Pavyonda ortaya çıktı
Uzun zamandır gece hayatında görünmeyen Ali Ağaoğlu, önceki gece My Pavyon’da ortaya çıktı. Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre, Cenk Eren’in sahne aldığı Etiler’deki gece kulübünde gönüllerince eğlendi. Ünlü işadamı, yeni projelerinin yoğunluğu nedeniyle eğlenceye eskisi gibi vakit ayıramadığını söyledi.

Kıbrıs’tan Etiler’e
Mutfak ve sofra ürünleri markası Jumbo’nun sahipleri ırma-Nişan Çitak çiftine önceki gece Cenk Eren’in sahibi olduğu My Pavyon’da rastladım. Eren’i dinlemeye gelen çifti, mekânın işletmecisi Ali Sayar kapıda karşıladı. Ayaküstü lafladığım Çitaklar’dan bir süredir Kıbrıs’ta olduklarını öğrendim. Kollu canavarlarla oynayan çift, eğlenceli vakit geçirmiş ve kazanmışlar. ıstanbul’a döner dönmez de eğlenmek için My Pavyon’u tercih etmişler...

İyi anlaşıyorlar
Özben Önal, önceki gece eşi Çağdaş Yüksel ve ilk evliliğini yaptığı Emre Soyuer’den olan kızı Damla ile Ortaköy’deki Zuma adlı restorandaydı. Çağdaş Bey’in kızı Damla ile çok iyi anlaştığını söyleyen Önal, “Kızım da Çağdaş’la birçok konuda aynı fikri paylaşıyor, birbirleriyle çok iyi arkadaş oldular” diye konuştu.
Yazarın Tüm Yazıları